reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Jak zwykle nic nie ogarniam.
Rozumiem, ze jutrzejsze spotkanie się rozmyło :(
To jak wrócę, to będę patrzeć czy mozemy się jakoś spotkać :)

Mrsmoon - gdzie i jak długo w Wiśle będziecie? Bo my w nocy z piątku na Sobotę jedziemy ;)

Co do planów Wrzesniowych, to nie mam pojęcia.
Znów jeździmy do mojej mamy, bo nasza opiekunka znalazła inną pracę :( ze względu na nią się naprawdę cieszę, ale ja sama,.. no proste, że wolałabym ją mieć u siebie ;-)

nutria! superrrrr!!! na sobotę umówiłam się z trasią w Wiśle, więc jak dołączysz będzie superrrrr!!! brat A mieszka w zasadzie prawie w centrum, 10-15 min spacerkiem

asinka a pewnie, tylko nie ustaliłam jeszcze godziny, muszę pogadać z bratem A i jego żoną żeby jakoś się wyrwać nie psując planów

Bardzo dziękuję za krótkie spotkanie w Ikea z Madzioolką i Jej T. oraz oczywiście Majonezką a także z Mrsmoon i Majkiem. :happy2: Towarzyszyłam Wam dość krótko, ale Panie M. juniorki grzecznie siedziały w wózkach :-p Do miłego.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,gł. Saffi - niestety musimy odwołać swoją obecność na Smykofonii 08 września :-:)sorry2::zawstydzona/y:albowiem mam wyjazd integracyjny z roboty - niby dobrowolny, ale trzeba rękę na pulsie trzymać. Jesteśmy do dyspozycji 09.09. na a koncert mam nadzieję, że 22.09. się już uda.
Może Któraś reflektuje w zamian - http://www.teatrmalegowidza.pl/repertuar.php?miesiac=09&rok=2012 - 09.09. na 10 ? Czakam na info przez najbliższy tydzień.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, przesyłam wiadomość od Asinki - jutro i w pt będzie w W-wie, jeżeli któraś z Was jest wolna i chce się spotkać, to dzwońcie i piszcie do Niej na kom. Ja jutro obskakuję lekarzy, mojego endo i Mai pediatrę, mam nadzieję, że uda mi się do roboty wyskoczyć jakos

Do góry