mama99
Fanka BB :)
a ja Wam powiem, że u mnie (tfu tfu) jest teraz z eksiową rewelacyjnie...
od dłuższego czasu:-)
i nawet chce zostac moją kolezanka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja Wam powiem, że u mnie (tfu tfu) jest teraz z eksiową rewelacyjnie...
od dłuższego czasu:-)
i nawet chce zostac moją kolezanka![]()
pamiętamyWitam macoszki.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie- dawno mnie tu nie było.Widze sporo zmian...U nas też sporo się zmieniło-na lepsze.Kiedyś byłam macochą teraz przyszywaną babcią...a mojego L. dzieci coraz bardziej mnie doceniają.Skończyły się -narazie- z nimi problemy.Mają swoje życie,rodziny i swoje problemy a jak nie potrafią sobie z nimi dać sobie rady przychodzą nie do mamusi tylko do nas.Mam nadzieję,że i u was też wszystko się poukłada tak jak należy.
hahahahahto czemu tak jest , czemu wiecznie pląta wam się pod nogami ? ... bo jak coś to miała byś niezły trójkącik ,,hihih
to super że utarliście jje nosa-teraz oby poszło z mieszkaniemOj skąd ja to znam...A zapomnialam wcześniej napisać,że eksowa podała L. o podwyżke alimentów na siebie.Ona o podwyżke my o obniżke i wyszło po naszemu.Sąd obniżył jej alimenty-w maju mija czas do kiedy L. będzie jej płacil-ona chciala 1300zl miesięcznie bo jest niby schorowana,nie ma pracy itp.My podaliśmy o obniżenie do 300zł- wcześniej płacił 450.Napisaliśmy i udowodniliśmy jej,że pracuje ale w Niemczech i to nielegalnie-sąd wybral jej wyciągi z banku- a tam systematyczne wpłaty.wiadomo tlumaczyła,że to kasa córki,ale i to sąd sprawdził- córtka ma swoje konto .Podaliśmy wcześniej w przybliżeniu daty kiedy tam była i w jakich miejscowościach- wszystko się zgadzało...ponadto zataila,że ma dofinansowanie do mieszkania .Jak wszystko wyszlo na jaw obniżyli alimenty do 300zl a jej wniosek odrzucono,W końcu utarliśmy jej nosa.Teraz znowu jest w niemczech i pracuje,ale kazała dzieciom nam nic nie mówić,ale one zaraz nam powiedzialy.Teraz sprawa o podział majątku- musi eksowispłacić pół mieszkania- już biadoli,że nie będzie miała z czego,ale jak jej nie stać to my możemy ją splacić,ale ona absolutnie na to nie idzie.Zobaczymy jak wybrnie z tej sytuacji