reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

a ja Wam powiem, że u mnie (tfu tfu) jest teraz z eksiową rewelacyjnie...

od dłuższego czasu:-)

i nawet chce zostac moją kolezanka:szok::baffled::sorry::eek::sorry::eek:

:szok::szok: SZok myślę że jesteś rozsądna i nie dasz się wrobić w udawaną przyjażń bo to może być ostre w skutkach dla ciebie , a nóż zechce być kumpelką dla twojego męża .

reklama
haha ten etap mamy już za sobą:sorry2::-D:baffled::rofl2:

bo ona nie ma koleżanek... w sumie to nikogo..... dlatego na siłe szuka wsparcia w kimkolwiek:sorry2::sorry2: na szczęście zaczyna rozumieć, że u nas nie ma czego szukać:sorry2::sorry2:

to czemu tak jest , czemu wiecznie pląta wam się pod nogami ? ... bo jak coś to miała byś niezły trójkącik ,,hihih

Witam macoszki.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie- dawno mnie tu nie było.Widze sporo zmian...U nas też sporo się zmieniło-na lepsze.Kiedyś byłam macochą teraz przyszywaną babcią...a mojego L. dzieci coraz bardziej mnie doceniają.Skończyły się -narazie- z nimi problemy.Mają swoje życie,rodziny i swoje problemy a jak nie potrafią sobie z nimi dać sobie rady przychodzą nie do mamusi tylko do nas.Mam nadzieję,że i u was też wszystko się poukłada tak jak należy.
pamiętamy :)
fajnie ze utarliście ex nosa gartulacje ;-)

mama julci --witam cię i bardzo ci współczuj z całego serca . może jakoś z Bożą pomocą dacie sobie radę i utrzecie eksiarze nosa ..

to czemu tak jest , czemu wiecznie pląta wam się pod nogami ? ... bo jak coś to miała byś niezły trójkącik ,,hihih
hahahahah:-D nie no jest coraz lepiej.. coraz mniej się pląta;-)
Oj skąd ja to znam...A zapomnialam wcześniej napisać,że eksowa podała L. o podwyżke alimentów na siebie.Ona o podwyżke my o obniżke i wyszło po naszemu.Sąd obniżył jej alimenty-w maju mija czas do kiedy L. będzie jej płacil-ona chciala 1300zl miesięcznie bo jest niby schorowana,nie ma pracy itp.My podaliśmy o obniżenie do 300zł- wcześniej płacił 450.Napisaliśmy i udowodniliśmy jej,że pracuje ale w Niemczech i to nielegalnie-sąd wybral jej wyciągi z banku- a tam systematyczne wpłaty.wiadomo tlumaczyła,że to kasa córki,ale i to sąd sprawdził- córtka ma swoje konto .Podaliśmy wcześniej w przybliżeniu daty kiedy tam była i w jakich miejscowościach- wszystko się zgadzało...ponadto zataila,że ma dofinansowanie do mieszkania .Jak wszystko wyszlo na jaw obniżyli alimenty do 300zl a jej wniosek odrzucono,W końcu utarliśmy jej nosa.Teraz znowu jest w niemczech i pracuje,ale kazała dzieciom nam nic nie mówić,ale one zaraz nam powiedzialy.Teraz sprawa o podział majątku- musi eksowispłacić pół mieszkania- już biadoli,że nie będzie miała z czego,ale jak jej nie stać to my możemy ją splacić,ale ona absolutnie na to nie idzie.Zobaczymy jak wybrnie z tej sytuacji
to super że utarliście jje nosa-teraz oby poszło z mieszkaniem:tak:

lepiej niech wam odda mieszkanie , będzie lepszy pożytek z tego . tylko w nim razem nie zamieszkajcie, bi to złe wspomienia by , przywróciło .

No- mieszkanko by się przydało, jak Julka dorośnie, a poki co mozna wynająć i kasa co miesiąc...

no opieram super pomysł, zawsze pieniądze można odkładać jesć nie chcą ....a ona nich się doni ......

reklama
Mama J super ze u was taks iwetnie sie darzy. Mam nadzieje ze exiowa calkiem padnie na twarz i wkoncu da sobie spokuj z wymyslonymi historyjkami jaka to ona biedna.Trzymam kciuki :)

Medeuska a ta twoja exia czego szuka :)) Niezla panna z niej :))

Do góry