• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Powtórzę jutro i pojutrze i w niedzielę haha a w poniedziałek wybiorę się do lekarza, mam niedoczynność tarczycy i w pierwszej ciąży bardzo skakała, więc wolę być pod kontrolą
Zanim pójdziesz do lekarza to zrób beta HCG z krwi bo zapewne na USG nic jeszcze nie będzie widać a beta to już jakaś informacja dla lekarza. Możesz przy okazji zbadać progesteron i tsh

reklama
Kurczę jestem w takim szoku, nie mam pojęcia jak sobie poradzę. Ostatnio myślałam sobie jakie to nasze życie ułożone, córka zaczęła przedszkole (swoją drogą przynosi milion chorób), wolne wieczory, dość sporo czasu dla siebie a tu bach 😮 nie spodziewałem się niczego w tym cyklu (zresztą liczyłam raczej na wiosenne dziecko) 🙃

Kurczę jestem w takim szoku, nie mam pojęcia jak sobie poradzę. Ostatnio myślałam sobie jakie to nasze życie ułożone, córka zaczęła przedszkole (swoją drogą przynosi milion chorób), wolne wieczory, dość sporo czasu dla siebie a tu bach 😮 nie spodziewałem się niczego w tym cyklu (zresztą liczyłam raczej na wiosenne dziecko) 🙃
Będzie dobrze , dzieci szybko rosną 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry