Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ba!
ja też idę się myć, ale pewnie tu wrócę. Matko jestem uzalezniona. A zawsze się miałam za silną babę, kotra się nie da uzywkom![]()

Cześc Gwiazdki
Ominęła mnie jakaś fajna zabawa. normalnie się ustrzelę, z łuku, tępymi strzałami.
Ja dopiero wróciłam. podpisaliśmy umowę przedwstępną. Daliśmy zaliczkę a w poniedziałek idę załatwiać kredyt. Jutro nie dam rady bo jeszcze jeden bank mi nie przysłał zdolności kredytowej. By to diabli.
jedziemy na tym samym wózku, u nas sprawa kredytu rusza we wtorek i będzie nerwowe czekanie na odpowiedź
będziemy się nawzajem pocieszaćtygrynka jeszcze nie wrocila - pewnie razem z kaasiorkiem nikogo do licytacji nie dopuscily ....

to bardzo mila i sympatyczna dziewczyna, a chyba dzięki forum gadało nam się jakbyśmy sie od dawna znały
serdecznie Was pozdrawia, w weekend już chyba będzie miała net w domu, więc będzie tu częściej zaglądać! a o spotkaniu mogę napisać w dziale "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży" ale to jutro bo dzisiaj siedzenie mnie wymęczyło i boli mnie łepetynka... poza tym lekarz specjalista który był na sali trochę mnie nastraszył i jutro idę na izbę przyjęć zbadać skurcze ktg... dobrej nocki laseczki!!A grzałam dupsko pod kołdrą i spałamOoooooooooo Pati wróciła ale faaaaajnieeeeeeeeeee hip hip hurraGdzieś ty ślicznotko była jak cię nie było?!
![]()
i lepiej mi, ale kranówa z nosa leci
i łeb od kataru boli:-(jutro się zwlęke, bo pasuje do gin iść no i zanieść l4...
Cięzka przeprawa tymbardziej, że dopiero dziś prezes wrócił i nic nie wie o moim l4, a z drugiej strony za to marzniecie w tej norze mam go gdzieś!!!!;-)A grzałam dupsko pod kołdrą i spałami lepiej mi, ale kranówa z nosa leci
i łeb od kataru boli:-(jutro się zwlęke, bo pasuje do gin iść no i zanieść l4...
Cięzka przeprawa tymbardziej, że dopiero dziś prezes wrócił i nic nie wie o moim l4, a z drugiej strony za to marzniecie w tej norze mam go gdzieś!!!!;-)

Do jutra Kochane, zanim wstanę to pewnie 12 będzie a przez ten czas będę miała znając Was 10 stron to nadrobienia
No ale trzeba być miętkim a nie twardym co nie?