Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
![]()
ehh ..zapisałam się do dentystki mojej na jutroej wiecie, że można w znieczuleniu leczyć ząbki w ciąży? są takie specjalne znieczulonka bez adrenalinki dla ciężarnych :-)
Pistolet bezpieczny??? Jakoś dziwnie to wygląda. lADY - UWAZAJ ŻEBY CIĘ NIE USTRZELILIMozna, to miejscowe znieczulenie z pistoletu jest bezpieczne![]()
naleśniki meksykańskie - to brzmi smakowicie. Podzielisz się przepisem na to cudo??halooo puk puk jest tam kto? Echo eeeeechooo...:-( ejjjj gdzie jesteśta? Kurde nikogo ni ma? To ja też se idę w p.... :-( padnięta jestem w ogóle. Rano ogarnęłam chatkę, potem pojechałam do koleżanek z pracy, siedziałam z nimi 3 godziny
wracając do domku byłam pierdonce (biedronce) i kupiłam produkty na naleśniki meksykańskie, potem wyszłam z piesowcami na dwór, potem obiadek zrobiłam, a teraz padam na ryjek. Położę się i odpocznę troszku. Kurna gały mnie szczypią i chyba dekiel zaczyna mnie rypać....
![]()
Nie wiedziałam, ale mam nadzieję, że nie będę musiała leczyć. W sumie to dobrze że pomyśleli o ciężarówkach i wymyślili takie znieczulenie.
znieczulenia są takie specjalne dla nas a lepsze to niż stres związany z bólem - niefajny dla matki i dziecka 
Acha, to zaczne to obserwowac, bo moze mi tez twardnieje a ja o tym nie wiem![]()
Tak troche glupio, czesc pisze tu, czesc tam , a ja i tu i tamAle nie ile dam rade ciagnac na dwoch forach
![]()