reklama

Wątek główny

Mam powieki na zapalkach ... ale wiecie co jest najsmiesniejsze nie mogemoj sie tylko na chwilke przebudzil cos tem pomarudzil ze troche glosno , a odkrecil sie na bok i dalej spi - jak ja mu zazdroszcze .

No faceci to potrafia! :))
Moj za to dzisiaj rano wstal, stwierdzil ze czyúje sie jak mlody bog i pobiegl szykowac dla nas sniadanko! A bylo to o 7 rano!!:))
Oberwal tyko poduszka, ale tak pieszczotliwie go walnelam, nie zeby mu zaraz zrobic krzywde:))

reklama
Super! Fajnie, ze cokolwiek mozemy:)) A taka meliska to fajnie uspokaja...

Ja jej czesto nie pije, bo sobie ubzduralam ze dzidziek wtedy tez mniej aktywny jest:-(, ale jak juz jest bardzo zle to wypije, jednak preferuje mleczko:-):-). Nie wiem jak jest w Szwecji ale tu mleczko nie jest tak dobre jak w Polsce, no chyba ze to najtlusciejsze ale tego nie pijam:zawstydzona/y::-p

Jesli bede rodzic w Oslo, to maminka tez mi obiecala ze przyleci do mnie na 10 dni:tak: Jak dla niej to mega poswiecenias bo panicznie boi sie latac:tak::tak: Nie ma to jak najblizsza rodzina i domowe smakolyki, mniammmm:-):-)
A wlasnie ... pamietam jak pisalas, ze do Wroclawia sie wybierasz i nawet sie zastanawialam, gdzie planujesz porod, bo to w sumie troche ciezko tak podrozowac w zaawansowanej ciazy, nie?
A jaka jestopieka w Norwegii? Jestes zadowolona?

Teraz to sie moja slynna szwagierka zapowiedziala, mowi ze chce mnie na zywo poogladac zm megabrzucholem! Spuscic ja ze schodow jak juz przyjedzie??[/QUOTE]
Mamoalexa - mniemam ze to ta moja ulubiona szwagierka. Wiesz co to juz jak przyjedzie to powiedz jej ze kolezanka ja pozdrawia i niech uwaza na slowa, bo ja to nie ty -i do super ciezkiej sie lapie . A pozniej wykop dol przy koncu schodow i czyn powinnosc a pozniej lopate i wiesz co zrobic ....

Ja jej czesto nie pije, bo sobie ubzduralam ze dzidziek wtedy tez mniej aktywny jest:-(, ale jak juz jest bardzo zle to wypije, jednak preferuje mleczko:-):-). Nie wiem jak jest w Szwecji ale tu mleczko nie jest tak dobre jak w Polsce, no chyba ze to najtlusciejsze ale tego nie pijam:zawstydzona/y::-p
Ja tu w ogole za produktami mlecznymi nie przepadam, a mleko to tylko takie UHT pije, wiem, wiem ,ze tam jest masa wszystkiego poza mlekiem, ael po tym ich swiezym mleczku to mnie brzuchol boli wiec wole sie nie meczyc..

A wlasnie ... pamietam jak pisalas, ze do Wroclawia sie wybierasz i nawet sie zastanawialam, gdzie planujesz porod, bo to w sumie troche ciezko tak podrozowac w zaawansowanej ciazy, nie?
A jaka jestopieka w Norwegii? Jestes zadowolona?

Ja tu nie chodze do lekarza, mam w Polsce ginke, ale slyszalam ze jest podobnie jak w Szwecji, ciaze prowadzi lekarz ogolny, sa spotkania z polozna, lub dwa usg i badanie ginekologiczne jezeli sie cos dzieje:-(. Wole opieke w Polsce. Ale jak tu bede rodzic, to bede musiala wkoncu sie wybrac do tego lekarza:tak::tak:. Slabo mowie po norwesku, a po angilesku ujdzie, tylko o medycznych sprawach tak dziwnie po angielsku, no nie wiem, czasem trudno po polsku sie wyslowic:-(

Mamoalexa - mniemam ze to ta moja ulubiona szwagierka. Wiesz co to juz jak przyjedzie to powiedz jej ze kolezanka ja pozdrawia i niech uwaza na slowa, bo ja to nie ty -i do super ciezkiej sie lapie . A pozniej wykop dol przy koncu schodow i czyn powinnosc a pozniej lopate i wiesz co zrobic ....

No tym razem to juz sie jej nie dam. dziweczyna niby wyksztalcona, na powaznym stanowisku... po drobnych problemach malzenskich i szybkim rozwodzie, ogolnie chodzi mi o to,ze z doswiadczeniem zyciowym pomimo mlodego wieku, a czasem jak cos walnie, to nie wiem czy sie smiac czy plakac. A najgorsze jest to ze ona najwyrazniej nie zdaje sobie sprawy z tych swoich durnowatych tekstow.

Ale dzieki za dobre slowa i wpsarcie!
Postrasze ja Toba jak juz nic nie bedzie dzialalo:)) A raporty z najnowszymi tekstami bede zdawalam na biezaco.. o sie posmiejecie:)
Dodam jeszcze,z e tesciowa tz sie zapowiedziala i to na POL ROKU, bo przeciez nie dam sobie rady z dziecmi i ona musi pomoc i w ogole miec oko na wszystko, bo jej sie cos wydaje, ze moge zaczac zaniedbywac mojego pierworodnego a do tego to ona juz dopuscic nie moze!!!!
"Kochana" kobitka. Musi miec o mnie dobre zdanie!:wściekła/y:

reklama
Ja tu nie chodze do lekarza, mam w Polsce ginke, ale slyszalam ze jest podobnie jak w Szwecji, ciaze prowadzi lekarz ogolny, sa spotkania z polozna, lub dwa usg i badanie ginekologiczne jezeli sie cos dzieje:-(. Wole opieke w Polsce. Ale jak tu bede rodzic, to bede musiala wkoncu sie wybrac do tego lekarza:tak::tak:. Slabo mowie po norwesku, a po angilesku ujdzie, tylko o medycznych sprawach tak dziwnie po angielsku, no nie wiem, czasem trudno po polsku sie wyslowic:-(
To widze ze to jakis standard z ta opieka bo w uk jest podobnie 2-3 usg jak sie nic nie dzieje , spotkania tylko z polozna . Mam teraz miec 4 usg bo im sie moje lozysko nie podoba - nie kazali panikowac . Ale za to porodu troche sie mniej obawiam jest tak bardziej ludzko . Zastanawiam sie nad porodem w wodzie nie wiem nie znam sie podobno to lzej jest ?? A co do dogadania ogolnie nie mam problemow ale w tych specjalistycznych nazwach , ktorych na co dzien sie nie uzywa mozna cosik pokrecic , wic nie raz jak nie jestem pewna 3 razy sie pytam a oni mi jak krowie na rowie za yes yes dobrze zrozumialam i takie tam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry