no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()
O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()
O jessssssuuu Aneciak, a Ciebie to jak zwykle trzeba uświadomić czerwony kapturku... No to ja to zrobię... No więc najpierw się połyka a potem trzeba wypluć![]()
No, ja to cala seria pojade..HA, ha... Już widzę położną, jak się nastawia z rękami 10m ode mnie i przyjmuje pozycję, żeby złapać bobasa:-):-)
A Ty to normalnie jak z karabinu maszynowego: jedna po drugiej poleci![]()
Wiesz, moj synio ma dopiero 4 lata, nie wdawalam sie wiec w szczegolyno dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?![]()
Swietne!!!I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)
no dobraaaaa ale... jak ja nie połykałam to jak wypluć?![]()
I znów mi sie żart przypomniał (ale zboczony):
Dlaczego kościół katolicki zabrania miłości francuskiej? Bo jak kobieta wypluje to to jest aborcja a jak połknie to kanibalizm;-)
Hahhaha oszczana jestem, albo lepiej odojona jak to pisze GUCHAA tak w ogóle to gdzie ona jest? Ktoś mnie uświadomi? Coś tam widziałam o jakimś wyjeździe, ale nie wiem dokładnie o co kaman... :-( Gdzie ona jest... :-
-
-(
ho ho. ile zaległości, już nie będę narzekać, że nie piszecie. Wpadłam na chwilę. Pani promotor nie było, bo miała egzamin
Za to deszcz padał tak, że przemokła mi kurtka, bo miałam mokry sweter
Ciao!!
Ta jasssssne, akurat uwierzę![]()
Aniołek, dziewica orleańska się znalazła
![]()