monikasia
Fanka BB :)
No wlasnie, nie
Udało się wszystko załatwić? Mam nadzieję, że takA co jesz smacznego? Ja dziś zrobiłam fasolkę po bretońsku
![]()
:-(Jak bylam w 2 mcu ciazy skonczyla mi sie umowa o prace i poszlam na zasilek(ktory musialam niemal wywalczyc
) Potem wzielam zasilek 2razy i niestety dostalam od ginki zaswiadczenie, ze nie moge sie zatrudnic nigdzie bo to grozi zdrowiu mojemu i dziecka, wiec Urzad Pracy stwierdzil, ze mi sie zasilek nie nalezy od nich tylko musze sie zglosic do socjalu itd itp
nerwa mam jak niewiem. W socjalu dzisiaj powiedzieli, ze nie dadza mi narazie zadnej kasy, bo musze zlozyc najpierw podanie o dodatek do mieszkania i do zasilku rodzinnego. A na dodatek nie jestem ubezpieczona od tygodnia, bo mnie urzad pr. wyrejestrowal, bo sie nie nadaje do pracy a firma ubezpieczeniowa powiedziala, ze musze sie zwrocic ponownie do urz. pracy o ponowne rozpatrzenie sparwy bo ponoc zrobili to bezprawnie

No i badz tu czlowieku madry...Tak wiec czeka mnbie jutro wedrowka do urz.pracy - szlag moze czlowieka trafic
Ja dzisiaj mrozonke gyroasa odgzralam i wcielam z surowkami, bo nie mam juz sily nic zrobic...
Z urzędem pracy to też nie wiem czy oni tak mogli zrobić... Nie potrafię Ci pomóc :-( Może warto do jakiegoś prawnika się udać? Albo może napisz do LUCUS jak się pojawi na forum, ona jest prawnikiem i zajmuje się prawem pracy... 
Podpytaj go dokładnie. A co do mieszkanka to super wiadomość 

na wysokosci pepka mam 89 cm