reklama

Wątek główny

reklama
Laseczki, ja mykam na miasto. Mam parę spraw do załatwienia. Jak wrócę to odezwę, tylko plissssss nie napłodźcie tu za dużo ok? ;-):wściekła/y::-p:-D Cmok Cmok

No to masz pecha, bo jesteśmy płodne jak królice amerykańskie:-D:-D:-D

powiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/

Biedna jesteś... z tą sąsiadką. Uwielbiam takie mądre panie, które "pożałują, doradzą" (czyt. wbiją szpilę) ale nie pomogą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/
Nie przejmuj sie. To jakaś głupia krowa:wściekła/y: Normalnie teraz ja się wkurzyłam:wściekła/y: To chyba lepiej mieć jedną dobrą matkę niż matkę z jakimś nieodpowiedzialnym ojcem:wściekła/y: (nie znam Twojej sytuacji i nie wiem czemu jesteś sama, ale czasami jak miałam konsultacje z kobitkami to sama miałam ochotę im powiedzieć, żeby swoich facetów w cholerę zostawiły, bo się do niczego nie nadają). A poza tym dzieci, które mają tylko jednego rodzica wcale nie rozwijają się gorzej, a często są bardzo kochane bo matka stara się im wynagrodzić brak taty. A ona jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech spier****. Mi jej szkoda, że jest taka ograniczona umysłowo - następnym razem tak jej powiedz. Nie ma co babsztyl robić to wciska się tam gdzie jej nie chcą:wściekła/y: Boże jak mnie wkurzają takie ograniczone jełopy:wściekła/y:

Cześć dziewczyny!
Widzę, że piszecie pełna parą, a u mnie wczoraj nie było prądu, wiec spędziliśmy rodzinny dzień bez tv i komputera. Miła odmiana.
Mam pytanko - w sobotę idę na badanie glukozy (75), z tego co pisałyście, to drugie badanie robi się po godzinie, a ja mam zapisane po 2. Miała któraś po dwóch godzinach? Dziwne to. :eek:

An

reklama
Idę się przewietrzyć, bo głowa mnie boli jak nie wiem co...
Chyba przez to niespanie po nocach.
A potem przeproszę się z pracą mgr i znów będę coś pisać (czyt. cały dzień spędzę na bb - NIE NIE NIENIENIE! muszę pisać, żeby dziecko miała wykształconą matkę, bo mgr z germanistyki bardzo się przyda przy zmienianiu pieluchy. No i będę mogła sobie z nią gaworzyć auf deutsch;-). Z Zosią znaczy, nie z pieluchą.)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry