Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uuuu...a co się stało?ae mnie "sasiadka" wkur****** :wściekly:
Cholera to będą dopiero akrobacjeCelira ale z nogą na szyi!! Strzel fotkę i wstaw na nk![]()
Jakbym dała radę to do Playboya bym od razu wysłała. Takich cudów to pewnie jeszcze nikt nie widział
Albo lepiej - do "Mam talent" się zgłoszę:-):-)Laseczki, ja mykam na miasto. Mam parę spraw do załatwienia. Jak wrócę to odezwę, tylko plissssss nie napłodźcie tu za dużo ok? ;-)Cmok Cmok

powiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/

Nie przejmuj sie. To jakaś głupia krowapowiedziala ze moje dziecko jest biedne i jej go szkoda bo bedzie miec tylko matke :/
Normalnie teraz ja się wkurzyłam
To chyba lepiej mieć jedną dobrą matkę niż matkę z jakimś nieodpowiedzialnym ojcem
(nie znam Twojej sytuacji i nie wiem czemu jesteś sama, ale czasami jak miałam konsultacje z kobitkami to sama miałam ochotę im powiedzieć, żeby swoich facetów w cholerę zostawiły, bo się do niczego nie nadają). A poza tym dzieci, które mają tylko jednego rodzica wcale nie rozwijają się gorzej, a często są bardzo kochane bo matka stara się im wynagrodzić brak taty. A ona jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech spier****. Mi jej szkoda, że jest taka ograniczona umysłowo - następnym razem tak jej powiedz. Nie ma co babsztyl robić to wciska się tam gdzie jej nie chcą
Boże jak mnie wkurzają takie ograniczone jełopy