Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rano (o 9:30!!!) ledwo wstałam z łóżka
miałam dziś jechać do pracy zawieźć L4, ale jakoś mi się nie chciało i wzięłam się za pieczenie ciasta (przepis jednej z forumowiczek na wątku Kulinaria) no i troszkę mi to zajęło:-) potem już przyjechał Mężuś, zjedliśmy obiadek
Jeszcze mam zamiar go dziś obciąć:-)

Witajcie dziewuszki:-)
P.S. Dziś mamy STUDNIÓWECZKĘ!!!! HUUUUUUUUUUUUURA!!!

A ja moje słonka kochane już jestem po USG 3D! Jezusinku, dziewczyny jakie to emocje, jakie wspaniałe wrażenia! Coś niesamowitego! Nasza Oleńka waży 950gram, ma zdrowe serduszko, rozwija się książkowo i lekarz wyznaczył termin porodu na 14 lutegoDacie wiarę? No jeszcze jakbym urodziła w ten dzień to bym była oszczana
No i Olcia pokazała nam swoją śliczną pipunię, widzieliśmy jak ziewa i wkłada paluszek do buźki. Jest śliczna, moja kochana kruszynka, moja mała glizdunia
Ehh, taka jestem rozmarzona i szczęśliwa...

Bry Laseczki
Trochę mnie wcięło wczoraj bez pożegnania
Zaraz po pracy byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia (dla zainteresowanych relację wrzucę na odpowiedni wątek) :-)
A potem na zakupy mi się zebrało. Oglądałam kanapy w ABRZE, bo muszę sobie kupić nową do salonu ;-) Nawet nie takie drogie są i za niewielką opłatą można wybrać sobie tapicerkę w innych kolorach niż standardoweA na taką na zamówienie czeka się około 2 tygodnie :-)
Chyba się zdecyduję - model standardowy, ale mi będzie pasować :-)
ABRA - sofy, wersalki, tapczany
Teraz Was troszkę ponadrabiam,
może też popracuję ;-)
Miłego dnia![]()
eeee calkiem fajne te wasze łozka ale i tak nawazniejsze ze wygodne! ja tez niedawno szukalam i to dopiero byl problem bo powierzchnia spania musiala byc dlugosci min 200 cm bo mezul ma 196 cm wzrostu i zeby mu girki zbytnio nie wystawały :-)ja ostatnio kupilam do swojego pokoju takie lozko http://brw.com.pl/pl/produkt/13895-wersalka_bartosz_na_drewnie/8_575-pokoj_dzienny/v/15140;p
heja ja tez wpadam na chwilę, bo tez czeka mnie latanieszykuje sie do jutrzejszego wyjazdu na ślub
trzeba popakowac rzeczy bo jade do Szczecina i zostaniemy u rodziny dłużej, dziś ledwo sie wyspałam bo Amelia skopała mnie w nocy, żebra i wnętrzności mnie bolą niesamowicie
w sumie jej tylko mogę takie cos wybaczyc
a tak poza tym narazie wszystko gra, humorek dopisuje;-) miłego dnia wam życze
Szczerze to trochę Wam dziewczyny zazdroszczę
Też chcę zostać skopane. Dziwnie to brzmi

Już się nie mogę doczekać, jak zobaczę Alusia w całej okazałości;-)