reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
wpadłam tylko powiedzieć dobranoc i życzyć kolorowych snów i miłego weekendu:tak: pojawię się dopiero w okolicach poniedziałku, nie rozbrykajcie się za dużo:tak:aaa i witam nowe mamuśki:tak:i żegnam:-Dpapa

Witam:-):-)

U mnie dzis lepiej z humorkiem, bo na dworze bialo i tak swiatecznie:-):-), snieg w koncu spadl!!!
No ale jak stopnieje to znow bedzie szaro i brzydko:no::no:, ale poki co to jest ladnie:-):-)

Mnie dzis nawet budzik meza nie dobudzil:tak:, moglabym teraz spac na okraglo:tak::tak: no to poki jeszcze mi sie dobrze spi to bede korzystac, a co:-p:-p

Milego dnia lutoweczki:-)

reklama
Witajcie..
kurde mnie choróbsko wzięło,wieczorem zaczęłam się źle czuc i strasznie kaszlec..zrobiłam mleko z miodem a koleżanka kupiła mi syropek HOMEOTUSS i sie całą noc męczyłam,gorączki nie mam,kataru też nie tylko kaszle i boli mnie gardło..eh:sorry:

Do góry