monikasia
Fanka BB :)
Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoilEmek kopie...![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoilEmek kopie...![]()

Ooo, moja to dzisiaj w nocy to dala czadu jak nigdy az moj M sie zaniepokoil![]()
pogadałam trochę z dziewczynami i mają już dość
teraz było jakieś wielkie przemeblowanie, każdy siedzi w innym pokoju, nikogo nie umiałam znaleźć, a jeszcze mają być jakieś zmiany
śmiałam się, że rzeczywiście muszę co jakiś czas tam przyjeżdżać, bo niedługo już nikogo tam nie znajdę
ale akurat spotkałam Komendanta i pytam czy ja będę miała w ogóle gdzie wrócić???
no, ale na szczęście powiedział, że teraz wcale mam o tym nie myśleć i się nie przejmować -> moje miejsce na mnie czeka
tylko lokalizacja pokoju może być troszkę inna
więc się uspokoiłam, choć wiedziałam, że nie będzie problemu z powrotem, ale usłyszeć to zawsze miło:-)
No, no,ze tak rozrabia w nocya czym sie M niepokoil ze tak mala lobuzuje/?
Moj M jest juz przyzywczajony hehee do lobuzowania..hehe

Wróciłam od lekarza:-( Buu... Nie jest dobrze:-( Szyjka macicy mi sie skróciła o 1cm i ma 1,5cm i lekarz powiedział że wszystko jest za nisko:-( Dostałam Fenoterol, muszę trochę o nim poczytać, bo na ulotce jest napisane, że przenika do płodu:-( Nie ma jeszcze bezpośredniego ryzyka przedwczesnego porodu, ale mam się nie wysilać:-( Tylko że ja się do tej pory też nie wysilałam, nawet już nie odkurzałam, przy garach nie stoję, to już nie wiem czego jeszcze mam nie robić:-(
tak jak Pysia napisała- siedzenie działa jak chodzenie
co do szyjki ja więcej nie napiszę bo dostałam fenka na skurcze i napiętą macicę, czyli właśnie ryzyko przedwczesnego porodu. leżałam (spytaj się Pysi jak
) 2 miesiące ale ogólnie naprawdę się oszczędzałam i poza dodatkowymi kg wynik jest taki że wszystko się uspokoilo ale fenek dalej przyjacielem mym
ogólnie dzieci fenkowe są zdrowe i mówią że nawet mądrzejsze
mogą być większe bo macica jest lepiej ukrwiona przez ten lek

bez takich tutajno wiesz jeszcze trochę czasu z nim spędzę, więc wolałam się zaprzyjaźnić, inaczej mogłabym się na niego fochnąć i odstawić i co wtedy??![]()