Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i nic się nie stało
ale jakby pojawił się ból czy krwawienie to natychmiast orzestańcie i zgłoś się do lekarza
wzięłam kolor ciemniejszy o ton, niż moja cera i takie jasne. Uwielbiam te perłowe odcienie, a co niech widzą w Anglii że Polska nie taka biedna
Jutro zostanie mi wyrwanie brwi i pomalowanie paznokci u stóp...w razie bym musiała się rozbierać do gaciów w poszukiwaniu metalowych rzeczy na lotnisku...

chyba nie, tzn, wiadomo - każda ciąża jest inna. ale my nawet jak mieliśmy wyraźnie zakazane, to się parę razy przytuliliśmy (wg zasady - co małego stworzyło to go nie zabije) i nic się nie stało
ale jakby pojawił się ból czy krwawienie to natychmiast orzestańcie i zgłoś się do lekarza
![]()

Tak wiem, też tak samo sobie tłumaczęGuszka widze że przygotowania pełną parą
a co do malucha, to pewnie go porządnie uśpiłaś dzisiejszym lataniem, dobrze, że chociaż się odezwał, pewnie jak się położysz, odpoczniesz, albo jutro jak się wyśpisz to odezwie się mocno jak zwykle, nie martw się![]()
Zauważyłam, że takie szukanie problemów, bo mały kopnął 8 a nie 11 razy jest bezsensowne. Człowiek szuka dziury w całym no ale co zrobić, taka mądra już się urodziłam