Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo, przepis na szarlotke z budyniem jest na kulinarnym:-)Polecam:-)a ja mam ochotkę na szarlotkę![]()
Ooo, panie wybacz mi bo znow zgrzeszylam

......i bylo tak az.....do porodu
dobrze że masz Isoptin, brałaś już pierwszą dawkę? miałaś skutki uboczne? ja miałam dwa dni po pierwszej dawce
niektóre dziewczyny biorą Isoptin 15 min wcześniej, on zaczyna działać i wtedy hop na fenka

zależy jeszcze dlaczego kobietka brała, jak np na skurcze i to silne, to szybciej urodzi, niż np ze względu na szyjkę, więc myślę, że nie masz co się bać
ale lekarza pytaj, pytaj
no ale nic się nie stało
trzymam kciuki, najważniejsze to żebyś leżała i się nie forsowała, zobaczysz jaka radość jak potem lekarz pozwoli Ci wychodzić z domku!! a jak nie pozwoli to wyjdziesz z maluszkiem
trzymaj się ciepło!!no dobra ale poważnie może mi ktoś odpisze czy to możliwe żeby tak mi mały już coś pod żebrem gniutł ????
bo robi to z jednej strony ciagle, mnie cos tam gniecie boli masakra
toć taki duży chyba nie jest coooo?????
macie już tak?????

Rechotku mnie też gniecie, zawsze z prawej strony, takie bolesne uczucieWogóle moje dziecie to sobie prawą stronę do leżenia wybrało. Nawet moje rozstępy które mi wylazły pod pępkiem są większe z prawej strony