Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie, wtedy nie bedziemy mogly sie doczekac porodu:-) Witajcie dziewczyny. rechot1sb-to się dopiero zaczyna "gniecenie" i "uwieranie",teraz to brzuszek urośnie Ci w szybszym tempie,a w nim dzidzia i będzie mu coraz to ciaśniej,wiem,bo przechodziłam to 3razy i za każdym razem ugniatało mi coś innego,a to wątroba,a to nerka-najgorsze są te ostatnie miesiące,pod koniec to się już tak chce urodzićAle tak ,jak napisała "agapa" -będzie nam to wszystko wynagrodzone wkrótce,jak przytulimy nasze maleństwa,wtedy zapomnimy o wszystkich niedogodnościach i o bólu porodowym tez
![]()

,pamiętam,ze już nawet nie byłam w stanie prowadzić samochodu,już nie mówiąc że wsiąść i wysiąść było ciężko.W ogóle brzuch jakoś tak ciągnie do dołu pod sam koniec i jest trudno ze wszystkim,a w nocy trudno znaleźć wygodną pozycję-ale i tak ciąża i poród to dla mnie cudowne i niepowtarzalne wydarzenia w moim życiu
.Dobra Dziewczynki,
zmykam na USG,
a potem na basenik - trochę ruchu mi się przyda ;-)
Buziaki

Czesc LAseczki,A czy ktos wie co sie dzieje z MamaAlexa ??? Czy cos przegapilam![]()
A ona to że mam problem a ja że to ona zaraz będzie miała problem skoro nie przyjmie mojego zaświadczenia właściwie upoważnienia, i że do kierownika pójdę i się skończy popijanie kawy. No to rzuciła mi papierek do podpisania, ale najpierw muszę ten stary im dać, żebym dostała nowy. teraz starego nie mogłam oddać, ponieważ bilety zostały kupione na panieńskie nazwisko i muszę mieć dowód do samolotu...Więc będę go musiała przesłać albo w lutym Damian przekaże mamie, jak tutaj przyjedzie...totalne jełopy siedzą w tych urzędach!!A ona to że mam problem a ja że to ona zaraz będzie miała problem skoro nie przyjmie mojego zaświadczenia właściwie upoważnienia, i że do kierownika pójdę i się skończy popijanie kawy.

dawaj ryba przepis na te salatkę![]()

.