reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
he he, dobrze jej powiedziałaś! Ostra facetka z ciebie!:-D

A ja zrobiłam sałatkę owocową, wstawiłam murzyna do piekarnika i czekam, aż się upiecze. Coś mi się wydaje, że zaraz wyleci mi z formy, bo za dużo tego ciasta mi wyszło. Ale przecież TO SIĘ ZJE:-)
No pewnie.. a w razie jakbyscie mieli problemy ze zjedzeniem tego to pamietaj o nas.. my tu bardzo chetnie takie slateczki i ciasteczka..

reklama
a to takie tez robilam i musze zrobić...ostatnio stanowczo za duzo słodkiego jem i trzeba wrócić do owocków:-):-):-)

Jesooo mam dokładni to samo....mam taka fazę na słodycze..a generalnie mogły by dla mnie nie istnieć..jednak w tej ciązy...ehhhh az sie boję gdzie mnie to jedzenie cukru zaprowadzi!!!!!!

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki dziewczynki
Klade sie

Do góry