Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śnieżynki
Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie
Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku
Yhy ja też....
Chcesz kilka????
Hehe:-)
Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć
Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj
na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
P.S. Czekam na informacje co tam u agiB

Dzień dobry Kochane![]()
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku![]()
Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa.Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA
No i już wiem, będzie KORNELIA
![]()
Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...
Yhy ja też....

taaa to ma dobrze dummmle zajada:-(
![]()
Chcesz kilka????

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam![]()
Hehe:-)
Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć

Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

P.S. Czekam na informacje co tam u agiB

Ostatnia edycja: