Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez najmniejszego problemu możesz Reni brać na zgagęSuper :-)
Ja też ostatnio słuchałam serduszka - całe 139 uderzeń na minutęNiezapomniane wrażenie
A ja nie mogę jeść :-( Co zjem, to mnie zgaga męczy :-( Któraś wie, jakie leki na to można brać, bądź zna jakieś domowe sposoby na pozbycie się zarazy?![]()
:-)ja to jak mam zgage to zuje gume mietowai pomaga !!!!
![]()
![]()
Bez najmniejszego problemu możesz Reni brać na zgagę:-)
mieta niweluje zgage a guma nie jest tabletka wiec jest lepsza![]()
[/QUOTE]
A ja nie mogę jeść :-( Co zjem, to mnie zgaga męczy :-( Któraś wie, jakie leki na to można brać, bądź zna jakieś domowe sposoby na pozbycie się zarazy?![]()
Albo może od leżenia, bo jak więcej chodziłam to ona siedziała sobie spokojniutko, a tu wczoraj żadnego bujania to stwierdziła że się sama sobą zajmie
u każdej chyba inaczej...u mnie bez szaleństwKobietki powiedzcie mi, czy u Was występuje już laktacja? Bo u mnie się chyba zaczyna, co prawda lekarz kazał się nie martwić i powiedział że to normalne, ale chciałabym wiedzieć czy i u Was się już to zaczyna...

Na razie żadnych wycieków nie stwierdziłamKobietki powiedzcie mi, czy u Was występuje już laktacja? Bo u mnie się chyba zaczyna, co prawda lekarz kazał się nie martwić i powiedział że to normalne, ale chciałabym wiedzieć czy i u Was się już to zaczyna...