reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry Kochane :)
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D A poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę :-p
A u Was co słychać?
Miłego poranka

Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D A poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę :-p
A u Was co słychać?
Miłego poranka
Witaj:-D To super że już będziecie całą rodzinką w komplecie i razem będziecie mogli się cieszyć Waszym maleńkim szczęściem:tak:

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Za pół godziny zacznę się zbierać i jade do gin. po zaświadczenie na szkołe rodzenia bo MUSI BYĆ a założe się że nikt tego nawet nie sprawdzi:confused2:A wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło:confused2:
Miłego dnia!!!:-D

Bry Dziewczynki Brzuchate :-)

ooo:-)basenik-zazdroszczę,ja też jestem fanką basenu,ale od jakiegoś czasu nie chodzę,bo miałam bakterie w moczu,więc trzeba podleczyć infekcję,co by sobie nie pogorszyć.Basen-cudowna rzecz,zawłaszcza w ciąży-ulga dla kręgosłupa i w ogóle samo dobro-tylko trzeba zwiekszyć czujność i uważać na infekcje-ale to pewnie wiesz:tak:

No i z baseniku nic nie wyszło.:wściekła/y:
Miałam iść na 19.00, bo wtedy akurat są zajęcia z aerobiku dla ciężarnych i lipa:no:
Wcześniej miałam wizytę i USG, no i oczywiście, jak to w prywatnej przychodni mega opóźnienie :crazy:
Zamiast o 17.45 lekarz przyjął nas dopiero po godzinie :crazy::crazy::crazy:
I jeszcze się przede mnie wepchały dwie baby na założenie spiralki - jakby nie mogły poczekać na swoją kolej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nic szczególnego w sumie, bo bierzesz owoce, jakie tam akurat masz i kroisz w drobną kostkę, do tego sok z cytryny i voila! Najlepsze z bitą śmietaną i lodami i czekoladą i....
No a najgorsza robota to to krojenie, bo im mniejsza kosteczka tym lepiej:-D
Ja pokroiłam: 5 pomarańczy, 5 mandarynek, 5 bananów, parę gruszek (chyba z 10 małych), kiść dużych ciemnych winogron, i jabłuszka z 3. Na to sok z jednej cytryny. Wyszło dużo, ale goście będa:-D.

Ja zamiast soku z cytryny dodaję jakiś jogurt owocowy - najlepszy jest jagodowy :-) Polecam.
No ale Twój przepis z lodami i bitą śmietaną na pewno wykorzystam :-D

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Za pół godziny zacznę się zbierać i jade do gin. po zaświadczenie na szkołe rodzenia bo MUSI BYĆ a założe się że nikt tego nawet nie sprawdzi:confused2:A wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło:confused2:
Miłego dnia!!!:-D

Super, że już będziecie w nowym miejscu :-)
A jeśli chodzi o te zaświadczenia, to masz rację:wściekła/y: Ja potrzebowałam na aquaaerobic, bo nie chcieli mnie bez niego zapisać, a jak już je zdobyłam, to nikt nie sprawdził co tam jest napisane :crazy:

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D
Mam tylko nadzieję, że nie wyrośnie na małą ekshibicjonistkę :eek:
Mam filmik z badania, ale niestety mam w kompie zepsute DVD, więc niestety nie mogę Wam na razie pokazać screenów :-( Ale coś wymyślę.

No, wygadałam się :-)
Póki co zmykam na małą pracową kawkę.
Nie wiem czy jakieś dzisiaj są, ale na wszelki wypadek trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Majsi-super wieści!!!! ojjjj to teraz długo do nas nie zajrzysz:tak: ale cieszcie się sobą, po takim długim czasie nie widzenia się???:szok: trzymaj się ciepło, buziaki!!!

ja dzisiaj cały dzien poświęcam na mgr, wpadnę w porze obiadu, miłego dnia dziewczynki, trzymam kciuki jakby ktoś miał dzisiaj wizytę:tak:

I ja się witam :-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Cieszę się że wszystkie wizyty się udały. Kameleon gratuluję córeczki :-D

Ja standardowo siedzę w pracy. Ciągle boli mnie kręgosłup i biodra, ale dzisiaj już daję radę.

Czy dzisiaj któraś ma wizytę ?

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-D

Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D

Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie:-D

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku:-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Yhy ja też....:-D

taaa to ma dobrze dummmle zajada :szok: :-( :-D

Chcesz kilka????:cool2:

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam:-p:-p:-p:-p

Hehe:-)

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć:-D

Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj:eek: na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę:-D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

P.S. Czekam na informacje co tam u agiB:-D

Ostatnia edycja:
Do góry