Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajDzień dobry Kochane![]()
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domkuA poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę
A u Was co słychać?
Miłego poranka
To super że już będziecie całą rodzinką w komplecie i razem będziecie mogli się cieszyć Waszym maleńkim szczęściem
A wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło

ooo:-)basenik-zazdroszczę,ja też jestem fanką basenu,ale od jakiegoś czasu nie chodzę,bo miałam bakterie w moczu,więc trzeba podleczyć infekcję,co by sobie nie pogorszyć.Basen-cudowna rzecz,zawłaszcza w ciąży-ulga dla kręgosłupa i w ogóle samo dobro-tylko trzeba zwiekszyć czujność i uważać na infekcje-ale to pewnie wiesz![]()

Nic szczególnego w sumie, bo bierzesz owoce, jakie tam akurat masz i kroisz w drobną kostkę, do tego sok z cytryny i voila! Najlepsze z bitą śmietaną i lodami i czekoladą i....
No a najgorsza robota to to krojenie, bo im mniejsza kosteczka tym lepiej
Ja pokroiłam: 5 pomarańczy, 5 mandarynek, 5 bananów, parę gruszek (chyba z 10 małych), kiść dużych ciemnych winogron, i jabłuszka z 3. Na to sok z jednej cytryny. Wyszło dużo, ale goście będa.

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Za pół godziny zacznę się zbierać i jade do gin. po zaświadczenie na szkołe rodzenia bo MUSI BYĆ a założe się że nikt tego nawet nie sprawdziA wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło
Miłego dnia!!!![]()
Ja potrzebowałam na aquaaerobic, bo nie chcieli mnie bez niego zapisać, a jak już je zdobyłam, to nikt nie sprawdził co tam jest napisane 

Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA
No i już wiem, będzie KORNELIA 

Dzień dobry Kochane![]()
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domkuA poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę
A u Was co słychać?
Miłego poranka

ale cieszcie się sobą, po takim długim czasie nie widzenia się???
trzymaj się ciepło, buziaki!!!

Dzień dobry Kochane![]()
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku![]()

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa.Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA
No i już wiem, będzie KORNELIA
![]()

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

taaa to ma dobrze dummmle zajada:-(
![]()

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam![]()
Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę