reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ehhh,
a takie miałam postanowienie, że do Świąt ograniczę trochę słodycze, bo znając życie przez Śwęta znowu jak co roku objem się tych wszystkich pyszności i przybędzie mi kilogramów tu i ówdzie :eek:
A tu z Wami się nie da: pierniki, katarzynki :sorry::eek:
Idę przynieść i sobie coć słodkiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzień dobry:-) U mnie nudy, więc się rozpisywać nie będę. Już bym chciała, żeby był marzec i po wszystkim:sorry:
angela - nie martw się, będzie dobrze. Znam dziewczynę, która w 6 m-cu urodziła i teraz jej córcia jest zdrowa. Wszyscy wokół w rodzinie poprzeziębiani, a to chucherko zdrowe trzyma się dzielnie. Więc na pewno u Ciebie też będzie dobrze:tak:

ale mi sie przysnęło dobrze,teraz sie obudziłam i biore sie za ogarnianie mieszkania i robienie obiadku,dzisiaj mam ochotę na domowe frytunie ze schabowym i suróweczką:-D:tak:
a co do tych świąt..to czas tak leci,zaraz styczeń zleci,luty krótki i juz bedą nasze maluszki z nami..ah nie moge sie doczekac:-)

Witam Dziewczynki:-)
U mnie tez nuuudy:tak:Posprzatalam mieszkanie bo jednak wczoraj nie dalam rady i teraz poleze chwilke i ide zakupic kurtke, bo ze starej "wyroslam":-D:-D
Angela duuuzo zdrowka Alexowi zycze;-)

Witam się i ja...:)
Dzięki za te wszytskie ochy i achy nad moim synusiem i piernikami...Właśnie zjadłam jednego znowu :-p Byle do świąt zostało troche hehe
mandziula lukier robiłam sama..ale mam też taki w tubkach o smaku czekolady białej i ciemnej...do tego ozdoby, srebrne perełki, bałwanki z masy cukrowej i inne pierdołki. Ja jestem szczęśliwa bo mieliśmy dziś wolne i mąż umył mi wszystkie okna do góry i w kuchni. Został tylko salon i łazienka na dole...juuupi:-D
Jeszcze tylko obiadek a potem już odpoczywamy :-)

angela trzymaj się dzielnie...ja wiem co to znaczy mieć malństwo w szpitalu i nie móc mu pomóc:-(...znam ten ból. Ale pamiętaj że dzieciaczki są bardzo silne...bardziej niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić. Daj czas małemu....małymi kroczkami do przodu i w końcu wyjdziecie do domku!!!

A ja dzisiaj jadę obejrzeć moją nową kanapę :-)
Zamawiałam jakieś 3 tygodnie temu i dzwonil dzisiaj, że już jest gotowa. :-D
Więc jadę, zapłacę resztę kasy, załatwię tansport i jutro będę mieć mebel w domu :-D
Ale się cieszę :-D

A teraz idę gotować obiadek, bo muszę zdążyć do 16.00 ;-)

reklama
No dobra.
Uwinęłam sie z obiadkiem - będzie czekać na nas pod pierzynką :-)
Teraz jadę po Mojego, pojedziemy załatwić z tą kanapą i wracamy do domku na obiadek. ;-)
A potem na zajęcia w SR.
Ale maraton.
Wrócimy pewnie koło 23.00, więc na dziś się już żegnam :-)
Miłego wieczorka i do jutra :-D

Do góry