reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ale mi smaka narobiłyście z tymi piernikami:-) na szczęście mój mąż wczoraj w pracy dostał toruńskie katarzynki i właśnie je zajadam popijając kawkę
Ehhh,
a takie miałam postanowienie, że do Świąt ograniczę trochę słodycze, bo znając życie przez Śwęta znowu jak co roku objem się tych wszystkich pyszności i przybędzie mi kilogramów tu i ówdzie
A tu z Wami się nie da: pierniki, katarzynki

Idę przynieść i sobie coć słodkiego

a takie miałam postanowienie, że do Świąt ograniczę trochę słodycze, bo znając życie przez Śwęta znowu jak co roku objem się tych wszystkich pyszności i przybędzie mi kilogramów tu i ówdzie

A tu z Wami się nie da: pierniki, katarzynki

Idę przynieść i sobie coć słodkiego

Dzień dobry:-) U mnie nudy, więc się rozpisywać nie będę. Już bym chciała, żeby był marzec i po wszystkim
angela - nie martw się, będzie dobrze. Znam dziewczynę, która w 6 m-cu urodziła i teraz jej córcia jest zdrowa. Wszyscy wokół w rodzinie poprzeziębiani, a to chucherko zdrowe trzyma się dzielnie. Więc na pewno u Ciebie też będzie dobrze

angela - nie martw się, będzie dobrze. Znam dziewczynę, która w 6 m-cu urodziła i teraz jej córcia jest zdrowa. Wszyscy wokół w rodzinie poprzeziębiani, a to chucherko zdrowe trzyma się dzielnie. Więc na pewno u Ciebie też będzie dobrze

olenka12345
Fanka BB :)
ale mi sie przysnęło dobrze,teraz sie obudziłam i biore sie za ogarnianie mieszkania i robienie obiadku,dzisiaj mam ochotę na domowe frytunie ze schabowym i suróweczką

a co do tych świąt..to czas tak leci,zaraz styczeń zleci,luty krótki i juz bedą nasze maluszki z nami..ah nie moge sie doczekac:-)

a co do tych świąt..to czas tak leci,zaraz styczeń zleci,luty krótki i juz bedą nasze maluszki z nami..ah nie moge sie doczekac:-)
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A ja za chwilę jadę po moją mamę i wybieramy sie razem na świąteczne zakupy:-)
monikasia
Witam Dziewczynki:-)
U mnie tez nuuudy
Posprzatalam mieszkanie bo jednak wczoraj nie dalam rady i teraz poleze chwilke i ide zakupic kurtke, bo ze starej "wyroslam"

Angela duuuzo zdrowka Alexowi zycze;-)
U mnie tez nuuudy

Angela duuuzo zdrowka Alexowi zycze;-)
madzia8310
Witam się i ja...
Dzięki za te wszytskie ochy i achy nad moim synusiem i piernikami...Właśnie zjadłam jednego znowu
Byle do świąt zostało troche hehe
mandziula lukier robiłam sama..ale mam też taki w tubkach o smaku czekolady białej i ciemnej...do tego ozdoby, srebrne perełki, bałwanki z masy cukrowej i inne pierdołki. Ja jestem szczęśliwa bo mieliśmy dziś wolne i mąż umył mi wszystkie okna do góry i w kuchni. Został tylko salon i łazienka na dole...juuupi
Jeszcze tylko obiadek a potem już odpoczywamy :-)
angela trzymaj się dzielnie...ja wiem co to znaczy mieć malństwo w szpitalu i nie móc mu pomóc:-(...znam ten ból. Ale pamiętaj że dzieciaczki są bardzo silne...bardziej niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić. Daj czas małemu....małymi kroczkami do przodu i w końcu wyjdziecie do domku!!!
Dzięki za te wszytskie ochy i achy nad moim synusiem i piernikami...Właśnie zjadłam jednego znowu

mandziula lukier robiłam sama..ale mam też taki w tubkach o smaku czekolady białej i ciemnej...do tego ozdoby, srebrne perełki, bałwanki z masy cukrowej i inne pierdołki. Ja jestem szczęśliwa bo mieliśmy dziś wolne i mąż umył mi wszystkie okna do góry i w kuchni. Został tylko salon i łazienka na dole...juuupi

Jeszcze tylko obiadek a potem już odpoczywamy :-)
angela trzymaj się dzielnie...ja wiem co to znaczy mieć malństwo w szpitalu i nie móc mu pomóc:-(...znam ten ból. Ale pamiętaj że dzieciaczki są bardzo silne...bardziej niż jesteśmy sobie w stanie wyobrazić. Daj czas małemu....małymi kroczkami do przodu i w końcu wyjdziecie do domku!!!
A ja dzisiaj jadę obejrzeć moją nową kanapę :-)
Zamawiałam jakieś 3 tygodnie temu i dzwonil dzisiaj, że już jest gotowa.
Więc jadę, zapłacę resztę kasy, załatwię tansport i jutro będę mieć mebel w domu
Ale się cieszę
A teraz idę gotować obiadek, bo muszę zdążyć do 16.00 ;-)
Zamawiałam jakieś 3 tygodnie temu i dzwonil dzisiaj, że już jest gotowa.

Więc jadę, zapłacę resztę kasy, załatwię tansport i jutro będę mieć mebel w domu

Ale się cieszę

A teraz idę gotować obiadek, bo muszę zdążyć do 16.00 ;-)
reklama
No dobra.
Uwinęłam sie z obiadkiem - będzie czekać na nas pod pierzynką :-)
Teraz jadę po Mojego, pojedziemy załatwić z tą kanapą i wracamy do domku na obiadek. ;-)
A potem na zajęcia w SR.
Ale maraton.
Wrócimy pewnie koło 23.00, więc na dziś się już żegnam :-)
Miłego wieczorka i do jutra
Uwinęłam sie z obiadkiem - będzie czekać na nas pod pierzynką :-)
Teraz jadę po Mojego, pojedziemy załatwić z tą kanapą i wracamy do domku na obiadek. ;-)
A potem na zajęcia w SR.
Ale maraton.
Wrócimy pewnie koło 23.00, więc na dziś się już żegnam :-)
Miłego wieczorka i do jutra