reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dzien dobry Kuleczki

Wczoraj tylko was podczytywałam bo sie tak źle czułam za myslalam ze mnie nogami do przodu wywioza.

Bolal mnie strasznie brzuch i az promieniowało na krzyz.
Spakowałam sie juz do szpitala całkowicie. Lacznie z przygotowaniem drugiej torby dla Małej na wyjscie.
Dzisiaj jeszcze musze pieluszki i chusteczki w osobna reklamówe wpakowac.

Noc za mna okropna. Polozyłam sie juz z bólem ale jakos udało mi sie usnac. M pojechal na 2 do pracy, a ja sie obudziłam i juz nie mogłam spac brzuch twardy jak kamien i ból. Mała sie jeszcze kopie wiec chyba jeszcze to nie to.
Usnełam przed 6 chyba z wyczerpania.

Gratulacje dla rozpakowanych mamus i tych, ktore juz wiedza kiedy ;)
Zazdrosc moja jest ogromna :-p

reklama
Tak Ci zazdroszcze ze juz niedługo bedziesz miała swojego bąbelka przy sobie ....Teraz to odpoczywaj jak najwiecej korzystaj z ostatnich dni w dwupaku...Powodzenia zycze oby ten porod odbył sie szybko sprawnie i mozliwie jak najmniej boleśnie !!!:blink:

No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

U mnie po nocce dosc dobrze w nocy cos mnie pipka bolała nie umialam sie ulozyc w wyrku. Ale skurcze znikły brzucho miekkie a ja juz chce urodzic... Ja jeszcze nawet spakowana do szpitala nie jestem ... wszystko mam naszykowane w szafce moze dzis to spakuje. A jak tam u Was samopoczucie brzuchatki???
A mi dzisiaj sie snilo ze sie budze i brzuszka nie mam,znikł:szok:.Jak sie obudzilam to az sprawdzalam czy mam:-D.Ale mała na dzien dobry dała takiego kopa w żebro że odrazu poczulam ze jest tam w środku:tak:.
Tak nie moge doczekac sie porodu ze u mnie to wszystko juz dawno spakowane,tylko łózeczko rozlożyc ale to juz jak wroce z malutką do domku bo boję sie zapeszyć.U mnie szybko sie rozklada wiec nie bede miala z tym problemu.A jak je kupilam i wcześniej rozlozylam to jakos plakac mi sie ciagle chcialo ze stoi puste.Nawet miśka tam polozylam zeby cos bylo w srodku ale nie pomagalo i mialam złe mysli wiec szybko je zapakowalam spowrotem i tak czeka sobie w schowku:tak:.Nie moge patrzec na puste łóżeczka dziecięce.
Miłego poranku wszystkim brzuchatkom mamusiom życze.

Witajcie Dziewczynki!
U nas niestety noc ciężka za nami... Od 5:20 nie śpię, a położyłam się po 2:( Masakra...
Kiedy ta moja Dzidzia się ujawi...
Kalemeon - nawiąże do innego wątku: Małż przeczytał i.... poszedł spać...

No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

dzieki za trzymanie kciukow,przydadza sie,nie moge uwierzyc ze to juz jutro:-D

Widze ze wybralas imie dla synka,moj najmlodszy ma tak na imie i jest przeslodkim dzieciaczkiem:-)

Widze ze wybralas imie dla synka,moj najmlodszy ma tak na imie i jest przeslodkim dzieciaczkiem:-)
Ja zawsze chciałam miec Kubusia albo Sebusia a juz niedługo bede miała ich obu :tak::-)

Kochane ja juz wyprałam wozek ktory pojdzie jutro do siostry ( spacerowka po Sebusiu dla Kuby mam juz nowy ) zrobiłam porzadek z zabawkami i niewiem czym mam sie teraz zajac....:confused: chyba po raz setny zrobie porzadek w szafach bo tak mnie nosi ze nie umie spokojnie na du*** usiedziec :-D:-D:-D

Dzień dobry Laseczki :-)

Ja jak zwykle prosto z wyra do Was przyleciałam - zobaczyć co się tu dzieje ;-)
Myślałam, że któraś już będzie rozpakowana, a tu nic :-(

Ale przynajmniej w tym tygodniu część z Nas już będzie mieć Dzieciorka przy sobie - troszkę Wam tego zazdroszczę, ale i ja się doczekam na swoją kolej :-D

No a teraz to ja lecę na śniadanko :-D

Witajcie Dziewczynki!
Kalemeon - nawiąże do innego wątku: Małż przeczytał i.... poszedł spać...

No to Ci Małż ;-):-p

Dzień dobry kochane lodóweczki
meldujemy się nadal w dwupaku... widzę że przez noc nikt się nie rozpakował.... a szkoda, zawsze miło z rana przeczytac że któraś z nas została szczęśliwą mamusią.
Zaplanowanym rozpakowaczkom zazdroszczę...... mój pewnie zechce wyjśc po terminie.... heheh ale na taki mróz się pchac... to mu się nie dziwie:-)
no nic... miłego dzionka kochane kuleczki , ja lecę na śniadanko jakieś

=edyta01

No to fajnie ze ty tez bedziesz miala babelka ,juz jutro fajnie trzymam kciuki :-D

A ja myslalam ze nie usne wczoraj , wieczor pelen wrazen po nowinie, troszke sie pokrecilam i usnelam, ale obudzilam sie o 5.45 ,,,,:baffled: glodna jak wilk hehe , z tego wszystkiego nie zjadlam wczoraj kolacji tylko owocki. Przeczekalam troche i wstalam razem z mezem i zjadlam swoje pierwsze sniadanko:-D pozegnalam meza i poszlam w kimono:nerd: A teraz wlasnie jem platki z mlekiem :-D
Trzymajcie sie brzuchatki i milego dzionka

Witam srodowo:-)
Trzymam kciuki za mamusie, ktore sie w tym tygodniu rozpakuja i juz o tym wiedza;-)fajne to z jednej strony jest.
Ja dzisiaj jakos tam przespalam nocke:baffled:i jak wstalam zrobilam termin z polozna wkoncu i mam na 12 lutego:szok: ciekawe czy zdaze:-D bo termin porodu na 20 i roznie to bywa:-p:-)
Zmykam cos przekasic a Wam zycze milego dzionka;-)

reklama
Ja zawsze chciałam miec Kubusia albo Sebusia a juz niedługo bede miała ich obu :tak::-)

Kochane ja juz wyprałam wozek ktory pojdzie jutro do siostry ( spacerowka po Sebusiu dla Kuby mam juz nowy ) zrobiłam porzadek z zabawkami i niewiem czym mam sie teraz zajac....:confused: chyba po raz setny zrobie porzadek w szafach bo tak mnie nosi ze nie umie spokojnie na du*** usiedziec :-D:-D:-D
U mnie tez ujawnil sie dzisiaj syndrom "wicia gniazdka":-).Tak sie rozpedzilam od rana z tym sprzataniem ze nawet rybkom akwarium wyczyscilam i wode zmienilam:-Di nawet policzylam ze mam ich 147:szok:.

Do góry