Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny wielkie dzięki za kciuki. Przydały się bo z córcią wszystko ok. i jak się teraz okazało to lekarz tylko podejrzewał tą martwicę, a pow. mi wtedy że to martwica. Idiota on nie poinformował mnie dobrze a ja od zmysłów odchodziłam. No, ale jest ok i to najważniejsze. Córeńka się cieszy że może w końcu ćwiczyć na w-f-ie. Ja tak się denerwowałam, że do gabinetu wysłałam męża a sama na poczekalni pazury obgryzałam. No ale kamień z serca.

Dzisiaj pomidorowke zrobilam z ryzem a na drugie zoladki drobiowe (uwielbiamy) z cebulka i buraczki z chrzanem, mniam;-):-)

A ja mam na dziś w planie risotto z mielonym mięskiem i warzywami - tak trochę po chińsku![]()

Nooo, wypadalobyA miesko z kota![]()

:-)

No ale coz, za niedlugo to tylko pomarzyc bede mogla o smazonym

Ja też mam już wszystko gotowe, tylko kołderka nie pościelona, żeby się nie kurzyłaJa już od jakiś 2 tygodni mam dla Małej wszystko przygotowane - i łóżeczko, i komódkę i pościel ubraną (ale przykrytą, żeby się nie zakurzyła ;-) ).
Teraz tylko czekam...![]()

Tak nie moge doczekac sie porodu ze u mnie to wszystko juz dawno spakowane,tylko łózeczko rozlożyc ale to juz jak wroce z malutką do domku bo boję sie zapeszyć.
ale zawsze cos!!! no wiec w tym tygodniu na 90% jeszcze nie, ale juz niedlugo:-) teraz czekam na paczke bo zamowialm jeszcze kilka ubranek i robie ostatnie pranie dla malej. popoludniu jade poszwedac sie po sklepach:-) moze cos jeszcze znajde. milego popoludnia