Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jesteśmynie ma was![]()
doskonale Cie rozumiem.... Ja coprawda nie mam prykazu lezeć, ale się oszczędzać... Ale kota można dostać....ja nic nie moge robic
mam sobie lezec
jobla dostane przez 3 tyg jeszcze
ale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
Witam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwiliale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
![]()
U mnie tysz rozwarcie było na jeden palec... tydzień temu... mam nadzieję że moja Dzidzia już niedługo zechce się wydostaćWitam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwiliale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
![]()
moja córcia i ma tyle ważyć z USG a słyszałam od kumpeli że jej lekarz też powiedział żę chłopak 3400 a jak urodziła to ważył ponad 4000 hehe więc może być więcej jeszcze lub mniej hehe i będzie buba potem .Mnie coś znowu głowa ćmi cholerka jak znowu bedzie mnie tak bolała jak w nocy i nad ranem to ja już wole poródWitam po wizycie:-) a więc tak-rozwarcie malutkie na 1palec,dzidzia waży wg usg 3400,wysłał mnie na KTG to nie było dużych skrurczy,ale chciał mnie na noc zost.w szpitalu,bo być może w nocy znów się sytuacja powtórzyć ze skurczami,ale wyprosiłam żeby nie zostać. Synek jest donoszony już,może się urodzić w każdej chwiliale nie musi,jak pochodzę jeszcze to niezły klocek z niego będzie
![]()

.Dzis byłam 1szy raz za ''magicznymi drzwiami''bloku porodowego w tym szpitalu i bardzo tam przyjemnie i bardzo miłe dwie położne mi się trafiły-żeby na takie przy porodzie były. Jakby troszkę mniej się boję już. W tym szpit.będę 1szy raz rodziła. Ostatni poród 8lat temu mialam w Rzeszowie,a wcześniej Wałbrzychumoja córcia i ma tyle ważyć z USG a słyszałam od kumpeli że jej lekarz też powiedział żę chłopak 3400 a jak urodziła to ważył ponad 4000 hehe więc może być więcej jeszcze lub mniej hehe i będzie buba potem .Mnie coś znowu głowa ćmi cholerka jak znowu bedzie mnie tak bolała jak w nocy i nad ranem to ja już wole poród![]()