eh Anisen tak to niestety jest z sąsiadami. Mnie wkurza to zejak ja nieraz obładowana zakupami niemoge zamka otworzyć bo sie zacina to rzadko ktoś mnie wpuści za to do mnie to nawet o 23 dzwonia tym domofoniskiem chcociaz wiadomo że mam maluszka w domu.a niewiele brakło ze zimowałabym pod garazem bo mój miał jechać wcześniej do Krakowa. Mieszkamy ledwie miesiąc , nikomu nie robimy kłopotów, az mi sie przykro zrobiło :-(
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
3 gpodzinki pospołam i tyle sierozpisałyście 
Ja się pochwalę, ze jem mięso w kazdej postaci i w końcu mi katar przechodzi i nawet zaczynma czuc co jem ze smakiem
choć potem mi niedobrze, ale co tam 
Brzucho mi rosnie, nie mieszcze się w spodnie, dobrze ze mam jescze 2 pary takich zupełnie niskich, takze te są ok.
Beata nic się nie martw, wiesz że my ty zawsze za wszystkie trzymamy kciki, nawet jak nie piszą ze coś sie dzieje.
Antybiotyk mi zaczyna działac także w końcu zacyzna się normanie czuć!!! Jupi, jupi po 2,5 tygodnia.
Witam wszystkie nowe kolezanki
AAA i jeszcze kejt, pomysl ile byś musiała zjeśc tych kanapek z pasztetem ,zeby tam się watróbka zebrała
. W takich sklepowych to wrzucają co isę da niestety. Jak ze wszystkim raz kiedyś zjesz to wszystko ok.
Nie dotyczy to papierosów!!!Fajnie, że się przyznalas bedziemy Cie wspierac w rzucaniu
Ja się pochwalę, ze jem mięso w kazdej postaci i w końcu mi katar przechodzi i nawet zaczynma czuc co jem ze smakiem
Brzucho mi rosnie, nie mieszcze się w spodnie, dobrze ze mam jescze 2 pary takich zupełnie niskich, takze te są ok.
Beata nic się nie martw, wiesz że my ty zawsze za wszystkie trzymamy kciki, nawet jak nie piszą ze coś sie dzieje.
Antybiotyk mi zaczyna działac także w końcu zacyzna się normanie czuć!!! Jupi, jupi po 2,5 tygodnia.

AAA i jeszcze kejt, pomysl ile byś musiała zjeśc tych kanapek z pasztetem ,zeby tam się watróbka zebrała
Nie dotyczy to papierosów!!!Fajnie, że się przyznalas bedziemy Cie wspierac w rzucaniu
Super Pysia dobrze że juz ci lepiej.3 gpodzinki pospołam i tyle sierozpisałyście
Ja się pochwalę, ze jem mięso w kazdej postaci i w końcu mi katar przechodzi i nawet zaczynma czuc co jem ze smakiemchoć potem mi niedobrze, ale co tam
AAA i jeszcze kejt, pomysl ile byś musiała zjeśc tych kanapek z pasztetem ,zeby tam się watróbka zebrała. W takich sklepowych to wrzucają co isę da niestety. Jak ze wszystkim raz kiedyś zjesz to wszystko ok.
Nie dotyczy to papierosów!!!Fajnie, że się przyznalas bedziemy Cie wspierac w rzucaniu![]()
Coś w tym jest Kejt nie wiem co ale jawogóle do wielu rzeczy które wcześniej lubiłąm teraz podchodzę z niechęcią a niektóre rzeczy które mi nie wchodziły nigdy smakuja
A ja teraz wcinam mięsko. Ba, nawet mam na nie ochotę.
W poprzedniej ciąży mnie odrzuciło, nawet sam zapach wywoływał u mnie mdłości :-)
Smacznego Beatka niech na zdrowie dla dzidzi idzie.A ja teraz wcinam mięsko. Ba, nawet mam na nie ochotę.
W poprzedniej ciąży mnie odrzuciło, nawet sam zapach wywoływał u mnie mdłości :-)
To ja Ci zazdroszczę, bo ja w ogóle nie jem teraz miesa... głównie ziemniaczki, mizeria, czy jakaś kapustka lub sałata. Owoce w każdych ilościach no i też ryby, choć i tak nie zawsze!Ja się pochwalę, ze jem mięso w kazdej postaci
Smacznego Beatka niech na zdrowie dla dzidzi idzie.
Dzięki ! :-):-):-)
Eh ja to jak juz faktycznie mnie najdzie ochota coś zjeśc co nieczęsto się zdarzateraz to musze to robić bardzoszybko bo za chwile juz moze być odwrotnieDzięki ! :-):-):-)
reklama
Beatka ja 26 też miałąm dwa lata temu ale login to tylko loginDziewczyny orientujecie się może jak zmienić login ? Czy w ogóle można ?
Chętnie bym została po prostu Beatą, bo 23 lata to ja miałam 4 lata temu![]()