Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczynki która z was wie od kiedy można dziecku dawac infacol????? ewentualnie od jakiego wieku wy dajecie??????????
a tak btw to dzien dobry kochane
Ja z pampersa jestem zadowolona. i 6 paczek za 23 zł to naprawede okazjaDzieki na pewno kupie te chusteczki bo akutar sie kończąteraz mieliśmy z dzidziusia chusteczki i one sa zbyt cienkie i zbyt suche mam nadzieje ze te z pampersa beda lepsze
to takie kropelki na kolki......izulka je polecała......a co to ten infacol??
dzień dobry:] ja czekam aż mała wstanie,nakarmię i spacerem do lekarza na wizytę kontrolną:]
dzisiaj w nocy przez sen mojego za noge złapałam i lulałam i mówiłam "ciii" haha:] nagrał mnie na telefon i sie ze mnie nabija;/ hehe![]()
Dzieki na pewno kupie te chusteczki bo akutar sie kończąteraz mieliśmy z dzidziusia chusteczki i one sa zbyt cienkie i zbyt suche mam nadzieje ze te z pampersa beda lepsze

dziewczynki która z was wie od kiedy można dziecku dawac infacol????? ewentualnie od jakiego wieku wy dajecie??????????

dzisiaj w nocy przez sen mojego za noge złapałam i lulałam i mówiłam "ciii" haha:] nagrał mnie na telefon i sie ze mnie nabija;/ hehe![]()

olenka czy ja dobrze widzę, że Jessica urodziła się dokładnie w dzień Waszej rocznicy

a w dzień to dopiero ok. 18.00 zrobiła.
.
ile tego trzeba. 

olenka czy ja dobrze widzę, że Jessica urodziła się dokładnie w dzień Waszej rocznicy

[/QUOTE]