Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja go klade na kocykulub spi na mnie
hihi ...
![]()

WitJCIE!trochę mnie tu nie było..
u nas ok..mała rośnie jak na drożdżach..w środe skończy już miesiac..w nocy budzi sie tylko do karmienia:] karmię butelką bo nie miałam i nie mma dalej pokarmu mimo że przystawiałam małą i cudowałam ze ściągaczką..
mam pytanie do mam które podają swoim dzieciom witaminy D3 i C,bo ja podaje je od piatku i od piątku codziennie ale raz dziennie małą czyści ma rozwolnienie..kupka jest zółta,ale mała nie płacze,nie ma twardego brzuszka..no i jak pisałam załatwia sie tak raz dziennie..no i nie wiem czy sie nie pokoic i isc do lekarza czy to normalne?

My dzis juz mamy spokoj z brzuszkiem na szczescie ale mam pytanko do mam ktore karmia butelka... Ile razy wasze maleństwa robią kupke w dzien???

Dziękuję za pamięć- jeśli ktoś jeszcze o mnie pamiętabo ja o was często myślę.

mam jeszcze jedno pytanie,bo nie pamiętam jak sie wklejało i gdzie te suwaczki,żeby same wyskakiwały?Podpowiecie?bo za każdym razem jak pisze posta to go musze wklejac;/

strasznie się zdziwiłam jak w nocy się obudził, a ja zobaczyłam, że na zegarku jest już 1:00

hehhe i teraz ciotka się wkopała i będziemy jej dawać Bartusia do usypiania, ale po kąpieli, bo wczoraj już nie chcieliśmy Go budzić -> tak słodko spał

no własnie co tu tak pusto ?![]()
oj ale dostalam prezent od mojegoi to bez okazji
![]()
kochany jesttaka bielizne
co mu kiedys wspominalam ^^