S
SugarbabyLove
Gość
Byli faceci to szuje :/
DO 20 zł płacilam wysyłając do niemiec i do irlandii taki nieduże paczuszki.
aha noto niejest tragicznie 5 euro za paczke.a ile za np kolczyki srebrne z wisiorkiem do kompletu byś wzięła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Byli faceci to szuje :/
DO 20 zł płacilam wysyłając do niemiec i do irlandii taki nieduże paczuszki.
aha noto niejest tragicznie 5 euro za paczke.a ile za np kolczyki srebrne z wisiorkiem do kompletu byś wzięła?![]()
cukierek wiesz wylecial do tajlandi bo delegacja ;/ ech ech ech![]()
ostatnia najfajniejsza ;p bo ma grajka ;d

mam nadzieje ze to minie i ze to hormony tak mi dokuczaja Misia ja mam wlasnie ta mate i juz babla kladlam jak mial miesiac i fajnie byl zainteresowany bo tak sa swiatelka ktore mrugajai w sumie ma najwiecej zabawiek i najładniejsze kolory
mój brat tez ta wybrał
ja jestem zadowolona i ostatnio kupilismy hustawke ta 3w1 z Fisher price, jest tewelacyjna !!! Dominis bardzo ja lubi 
my już mamy... bardzo podobną.... mały jest zachwycony leży i gada... hehehei w sumie ma najwiecej zabawiek i najładniejsze kolory
mój brat tez ta wybrał
hej mój ma 6 tygodni... pożera 180 co jakieś 3 godzinki czasem co 4 w nocy jak mu sie dobrze śpi to je co 5 .... ale to też zależy czy meszanką czy z cyca je?hej,dziewczyny mogłybyście mi napisać ile wasze Maluszki jedzą mleczka i w jakich odstępach czasowych
.Bardzo proszę,bo my byliśmy u lekarza i powiedział,że Milenka jak już ma 8 tygodni to powinna jeść 180 ml co 4-5 godz,a ona je 90-100ml właśnie co 5 godz i za nic w świecie nie mogę jej wcisnąc więcej,bo strasznie płacze.i to jeszcze 100 ml to je godzinę.Trochę się tym martwię:-(