Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiscie głos na Milenke pszedł
Przypominam o głosowaniu na Michalinke.
Jestesmy na 1 miejscu.
Pomóżcie nam ie tam utrzymac![]()
,więc może tak już zostanie,ale myślę,że to zasługa kaszki ryżowej,którą mu zaczęłam podawać częściej i już na noc też
,chłopak duży ,to potrzebował się najeść,budził się w nocy na jedzonko,zjadał i zasypiał w trakcie ,bo z jednej strony chciał spać,a z drugiej głód mu nie pozwolił.On już waży 8kg z hakiem ,nie jest gruby-tłusty,ale duży ogólnie i pewie potrzebuje tego jedzonka więcej,będzie chyba wysoki,zresztą wszystkie moje dzieci są w swoich klasach jednymi z najwyższych wzrostem-choć ja i mój mąż nie grzeszymy wzrostem-ja 165cm,mąż około 170,ale np. mój tatuś był wysokim postawnym mężczyzną.
-więc będziemy mieć wreszcie upragnione latoooo!
Na przespane całe nocki wcale nie za wcześnie. Moja Maja już ok.1.5-2m-ce przesypia:-)
Jak jest pogoda to korzystaj i idź z małym na spacer to jest ważniejsze niż porządki.
Jak nie masz z kim dzieci zostawić to podrzuć do mnie ja z miłą chęcią posiedzę, a ty jedż do lekarza.
Kurcze dziewczyny jestem przeziębiona. Boli mnie głowa i mam katar i wogóle kiepsko się czuję.
![]()

SŁOŃCE
Nareszcie słonko cieplutko i pieknie
Misia spała od 20 do 6 rano
Stanęłam dzisiaj rano na wage 22 kg od porodu spadły
Jeszcze troszke przedemna bo chciałabym tak do 66-68 sie postarac
Ale rozstepów coraz mniej, fałdka od brzuszka powoli znika
Sama radosc![]()

.Jak cena odpowiada to warunki nie i tak nadal sie zastanawiam,ech........