Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nic, wzielam sie za szycie Mei Tai - narazie proba i zobaczymy co mi wyjdzie
;-)zdrówka Marguś dla Bartusia! i spokojnej nocyWitaj Edzia! No niestety takie wypadki sie zdarzaja Bartus tez taki zaliczył naszczescie skonczyło sie tylko na płacze! I my wlasnie tez przerabiamy zapalenie uszka juz drugi tydzien jedziemy na antybiotyku :-( Zycze duzo zdrowka Zuzi i zeby tylko na guzie sie zakonczyło ;-)
ANNE my bysmy z checia kozystali ze słoneczka (bo uz mi tego brakuje-Bartkowi pewnie tez) ale niestety juz drugi tydzien siedzimy w domku :-( znajac moje szczescie to jak juz Bart wyzdrowieje to pogoda bedzie do bani :-(
My dzis mielismy fatalna noc jak nigdy, Bart pół nocy płakał a raczej darł sie dopiero poszedł spac jak dostał nurofen! Nie mam pojecia co mu było moze kolejne zabki ida a moze juz go brzuszek boli od tych antybiotyków! Teraz sobie spi wiec i ja sie zdezemne b nie wiem co bedzie tej nocy !

powinnaś często zostawiać małego z tatą, bo się przyzwyczai do ciebie i jak będziesz chciała wyjść to może być ciężkoWitamy się i my:-). Właśnie wróciliśmy ze spacerku, u nas świeci słonko i wieje wiatr. Ostatnio rozmawiałam z małżonkiem, że może któregoś dnia zostanie z synem a ja sobie wyskoczę na miasto kupić ciuchy, to ten stwierdził że mogę Krystka zabrać ze sobą, bo on nie ma piersi i go nie nakarmi. To mu powiedziałam że przed wyjściem dam mu pierś a potem to może mu dać kaszkę lub obiadek ze słoiczka. Tak myślę że trochę się boi zostania sam na sam ze szkrabem.
my się dzielimy opieką nad dzieckiem. Mąż przebiera jak wróci z pracy, zmieniamy się przy kąpieli, karmieniu itd., jak chce gdzieś wyjść to zostaje z małym i jestem pewna że Kubusiowi nic nie jest 
super że jednak nic poważnego nie jest BartusiowiA wiec tak bylismy u pediatry na kontroli i odsłuchała go i nie ma sladu zapalenia oskrzeli gardełko ok,ale puki Bartek jeszcze mi podkaszluje mam robic inhalacje 2 razy dziennie i obserwowac go jak beddzie jeszcze lepiej 1 raz robic a potem juz wcale i niema zadnych przeciwskazan do operacji.Takze bardzo sie ciesze ze jest tak dobrze,nie wazyła go ale sama powiedziała ze wygląda jak mały klopsik![]()

Ale ma jeszcze czas 

latam z nim po podłodze, a i tak nie zawsze zdążę go "uratować" 

A wiec tak bylismy u pediatry na kontroli i odsłuchała go i nie ma sladu zapalenia oskrzeli gardełko ok,ale puki Bartek jeszcze mi podkaszluje mam robic inhalacje 2 razy dziennie i obserwowac go jak beddzie jeszcze lepiej 1 raz robic a potem juz wcale i niema zadnych przeciwskazan do operacji.Takze bardzo sie ciesze ze jest tak dobrze,nie wazyła go ale sama powiedziała ze wygląda jak mały klopsik![]()
A dziś byłam u gin - niby rutynowa, zaplanowana wizyta, ale...
No właśnie... od paru dni było mi mdło, kręciło mi się w głowie, bolał mnie brzuch (jak na początku ciąży), dodałam 2 do 2...