reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam:)

U nas nocka ok:) Mlody wczoraj zrobil bunt i w ciagu calego dnia ucial sobie tylko jedna drzemke, mam nadzieje, ze dzis wszystko wroci do normy;)

Trzymam kciuki za Madziowego Bartusia, ktory ma miec dzis operacje.

Milego dnia mamuski:)

reklama
Witam :)
Żabeczko jak będą wieści od Madzi to daj nam od razu znać :)

Zmykamy na cmentarz, bo nie będzie nas 1 listopada, poza tym jest sliczna pogoda, a więc będzie niezły spacer :)

miłego dnia!

Witam po weekendzie. W weekend do was zaglądałam, myślałam że pisałam ale okazało się że nie, a wydawało mi się że tak.
Wczoraj mój małżonek został z Krystkiem sam na godzinkę i stwierdził że może z nim zostawać bo był bardzo grzeczny nasz syn.
Ja również bardzo mocno trzymam kciuki za dzieciaczki.:tak::tak:

Ja po wizycie u alergologa. Leki jeszcze przez dwa m-ce, potem kontrol po nowym roku i decyzja - jak będzie wszystko ok to następny rok bez leków. Piszę o mojej średniej córce. Jutro jadę z dziećmi do okulisty. Cały dzień się zejdzie bo będą kropelki.

U nas nocka była ciężka. Majka miala zapchany nosek, nie mogla oddychać a do tego strasznie płakała:no: Dostała czopek i troszkę się uspokoiła ale zeszło się zanim usnęła.
Dziś jak jechałam do CZD to samochód odmówił mi posłuszeństwa i musiałam czekać aż mąż dojedzie i da mi drugi samochód a potem mnie wkurzyli na parkingu przy szpitalu. Biorą kasę za parking a nie ma na nim wolnych miejsc do parkowania:angry:Ale że głupi ma szczęście to jakieś znalazłam.

Agapa no to mam nadzieję że następny rok obejdzie się bez leków :tak: zdrówka dla Majki!

my mieliśmy iść na spacer ale..wyszła dwugodzinna drzemka we trójkę :D teraz mąż poleciał z Sebastiankiem łapać ostatnie słoneczko, a ja robię wielkie sprzątanie w domu... łazienka błyszczy, co prawda ja już umieram, ale zaraz biorę się za kuchnię!

miłego wieczoru!

Ale tu cisza:(

Agapa mam nadzieje, ze odstawicie leki:) moze juz bedzie dobrze i alergia nie wroci:)

Tygri na spacerku nie bylas, ale przynajmniej sobie chalupke ogarnelas:) Ja dzis tez porzadek w kuchni robilam, bo mialam maly sajgon:zawstydzona/y:

Edzia nie ma jak w rodzinnym domku:) wypoczywajcie sobie z Zuzia:tak:

A moj Tomcio mial dzis dzien spiocha:-) rano po sniadanku spal 2 godziny, a potem na balkonie 2,5:szok:. To jak dla niego baaaardzo dlugo, bo ostatnio jego drzemki w ciagu dnia nie byly dluzsze niz 1godzina:-)

Weekend sie skonczyl, wracac na forum mamuski;-)

reklama
Edzia fajnie w u rodzinki nie? :) my jedziemy w sobotę i nie mogę się doczekać:D nadrabiaj szybko straty i pisz co u Was!
no to ładnie Tomuś pospał :)
ja mam sajgon wszędzie :D przez moje chorowanie opuściliśmy sobotnie sprzątanie (coś mi się ostatnio wciąż wszystko rymuje :D) a przy małym to jest sporo czasu na zrobienie sajgonu :D
zdążyłam tylko z łazienką i kuchnią i chłopacy wrócili.. teraz mąż poszedł na judo (cały dumny i blady bo zdobył kolejny pas :D) a ja przystopuję ze sprzątaniem bo mały boi się odkurzacza :/ i to do takiego stopnia, że nawet przy wyłączonym nie chciał teraz przejść! i jak zostawiłam odkurzacz na przedpokoju to mały siedzi w swoim pokoju i nie przekracza progu!
kobietki pewnie wrócą wieczorem :)

Do góry