Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie porannie
Noc nawet, nawet...Wlasnie wstalysmy i idzeimy na sniadanko
Pogoda niby ladna u nas ale mrozno i niewiem jak to bedzie ze spacerkiem...taaaak mi sie nie chce.
Zaraz musze jakas kawe wypic hehe
Milego dnia...
Witam. Czy ktoras z was ma kontakt z MisiaM bo zamówiłam u niej bizuterie, zdazylam zrobic przelew, a dostalam od nej informacje zebym nie wplacala kasy. Napisalam na pw ze przelew juz zrobiony, ale chyba on nie wchodzi naraznie na forum.
Witam. Wczoraj wieczorem chciałam synkowi dać mleka modyfikowanego z butelki ale on wcale nie chciał go pić, jakoś te mleka mu nie podchodzą a próbowałam różne. Za to kaszki na mleku m to bardzo chętnie a już myślałam, że będę go powoli przyzwyczajać do butelki a tu taka kicha, on nawet nie chciał tego smoczka mieć w buzi bo brał rączkami tą butelkę i wyjmował sobie jak mu wkładałam do buzi. Dziś pochmurno że nie chce się wychodzić na dwór a tu trzeba. Miłego dnia życzę.