reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

23_130_3.gif

Dzień Dobry :)
U nas tez pieknie i slonecznie....zapowiadają 30 stopni z czego az taka zadowolona nie jestem....no ale wazne ze jest pogoda i mozna na polku posiedziec
16_6_1v.gif

Milego dnia laseczki

reklama
ma-tylda Widze że mamy ten sam termin porodu ;):-D
Witajcie ;) ja też czekam na 2 trymestr...Mały strasznie mnie męczy :pP Te mdłości :baffled: Za 2 tygodnie wybieram się do gin więc się okaże czy chłopaczek czy dziewczynka jeśli będzie łaskaw pokazać :-D A dziś postanowiłam obejrzeć sobie księgę imion i spisac te które wpadły mi w oko

Kejt dzięki za dobre słowo i to fakt że jakby facet miał przez dziewięć msc nosic dzidzi w brzuchu a miałby mdłości i inne dolegliwości to prędzej by umarł zresztą faceci nigdy nie dorastająi chyba nazawsze opzostają dzieciakami.
Patitka ja jestem twarda w tych sprawach i mój musi dorosnąć - co chwilę daje mu jakies dorosłe misje specjalne... :) Niech się chłopaku uczy tym bardziej że przeprowadził się do mnie prosto do mamy :)

Oczywiście zero surowego mięsa i surowych wędlin :dry:.
Hmm czy to wyklucza sushi??? Bo ja uwielbiam sushi :(

Dziewczyny ja dziś rano zaliczyłam rzyganko, ale czuję się narazie dobrze:-):-)
zobaczymy co będzie jak zjem śniadanko :-p
O to możemy sobie podać rękę... :D
witajcie Słoneczka
wreszcie wstałam po wczorajszym wyjeździe. Wróciliśmy bardzo późno, bo ok 22, do 23 jeszcze coś zjeść, wykapać się i spać. Dobrze, ze prysznic bo bym w wannie usnęła.

U mojego szkrabika super. Tak się wyginał, skakał wiercił, prawie salta wykonywał na USG. Lekarz się śmiał, ze nie widział dawno takiego maluszka, mój J nazwał go kangurkiem bo skakał jak mały kangurek. Płci jeszcze nie znamy. zaraz spróbuje wkleić zdjęcie na fotkach , trochę kiepskie ale ciężko było ta skaczącą istotkę sfotografować. Lekarz się namęczył zanim go pomierzył.
Mały ma już 59,5mm
kazał mi powoli wycofywać sie z Duphastonu. mam go brac 1 dziennie i jakby cos sie działo dzwonic od razu do niego. Mocno wierze ze będzie bardzo dobrze i wstrętne plamienia nie wrócą.
a mam po skonczeniu tego kwasu foliowego (biore 5mg Richtera) przejśc na inny np femintal. a jakie Wy biwerzecie ?
A i termin mi zmienił na 2 luty. Przy czym przyznał ze on w tym momencie to on moze sie zmienic nawet na 31 styczeń. ja bym woolała luty, niech sobie posiedzi maluszek do lutego w brzuszku ;-)
mocno trzymam kciuki za wszystkie Śnieżynki które maja dziś wizyty, bardzo mocno
Super super super!!!

Ja właśnie zaczęłam brać feminatal N (odstawiłam kwas foliowy bo jest go duzo w feminatalu).

23_130_3.gif

Dzień Dobry :)
U nas tez pieknie i slonecznie....zapowiadają 30 stopni z czego az taka zadowolona nie jestem....no ale wazne ze jest pogoda i mozna na polku posiedziec
16_6_1v.gif

Milego dnia laseczki
Ech dziś upał w całej polsce... a ja zaplanowałam dziś trochę biegania. Musze wreszcie pozmieniać dane w bankach i innych asterach i stoenach... :(

Taksmoplazma mozna sie tez zarazic przez owoce i mieso tutaj jest to badanie obowiazkowe tak jak adids , pozatym co do czestego usg to ja mam je co wizyta i z Nicol tez tak mialam i dziecko zdrowe ja tez do tej pory mialam usg dowcipne i teraz jeszcze bede miala w poniedzialek bo beda badania przezornosci karkowej.

Witajcie wszystkie Mamuśki! Od dawna jestem w pracy, ale dopiero teraz mam spokój i mogę z Wami spędzić całą dniówkę :) Poczytałam to, co mnie ominęło! U mnie też dziś upał, ale mój wentylator w pracy daje radę :-D
Dziś czeka mnie wizyta u lekarza, obawiam się co mi powie na te plamienia, ale też się cieszę, bo zobaczę dzidzię!
Miłego dnia!

Cytat:
Napisał PATITKA26
Kejt dzięki za dobre słowo i to fakt że jakby facet miał przez dziewięć msc nosic dzidzi w brzuchu a miałby mdłości i inne dolegliwości to prędzej by umarł zresztą faceci nigdy nie dorastająi chyba nazawsze opzostają dzieciakami.

Patitka ja jestem twarda w tych sprawach i mój musi dorosnąć - co chwilę daje mu jakies dorosłe misje specjalne... :) Niech się chłopaku uczy tym bardziej że przeprowadził się do mnie prosto do mamy

Kejt Jakie to misje, bo ja chyba tez musialabym to zastoswac... :-p

reklama
smiesznie z ta pogoda... jak u mnie w Norwegii byly upaly to byly desczze i powidzie w polsce, teraz u nas pochmurno zimno i pada, a u was ciepelko. zazdroszcze!!!

mielgo dnia

Do góry