Czarodziejka
Fanka BB :)

Dzień Dobry
U nas tez pieknie i slonecznie....zapowiadają 30 stopni z czego az taka zadowolona nie jestem....no ale wazne ze jest pogoda i mozna na polku posiedziec

Milego dnia laseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patitka ja jestem twarda w tych sprawach i mój musi dorosnąć - co chwilę daje mu jakies dorosłe misje specjalne...Kejt dzięki za dobre słowo i to fakt że jakby facet miał przez dziewięć msc nosic dzidzi w brzuchu a miałby mdłości i inne dolegliwości to prędzej by umarł zresztą faceci nigdy nie dorastająi chyba nazawsze opzostają dzieciakami.
Hmm czy to wyklucza sushi??? Bo ja uwielbiam sushiOczywiście zero surowego mięsa i surowych wędlin.
O to możemy sobie podać rękę...
Dziewczyny ja dziś rano zaliczyłam rzyganko, ale czuję się narazie dobrze:-):-) zobaczymy co będzie jak zjem śniadanko
Super super super!!!witajcie Słoneczka
wreszcie wstałam po wczorajszym wyjeździe. Wróciliśmy bardzo późno, bo ok 22, do 23 jeszcze coś zjeść, wykapać się i spać. Dobrze, ze prysznic bo bym w wannie usnęła.
U mojego szkrabika super. Tak się wyginał, skakał wiercił, prawie salta wykonywał na USG. Lekarz się śmiał, ze nie widział dawno takiego maluszka, mój J nazwał go kangurkiem bo skakał jak mały kangurek. Płci jeszcze nie znamy. zaraz spróbuje wkleić zdjęcie na fotkach , trochę kiepskie ale ciężko było ta skaczącą istotkę sfotografować. Lekarz się namęczył zanim go pomierzył.
Mały ma już 59,5mm
kazał mi powoli wycofywać sie z Duphastonu. mam go brac 1 dziennie i jakby cos sie działo dzwonic od razu do niego. Mocno wierze ze będzie bardzo dobrze i wstrętne plamienia nie wrócą.
a mam po skonczeniu tego kwasu foliowego (biore 5mg Richtera) przejśc na inny np femintal. a jakie Wy biwerzecie ?
A i termin mi zmienił na 2 luty. Przy czym przyznał ze on w tym momencie to on moze sie zmienic nawet na 31 styczeń. ja bym woolała luty, niech sobie posiedzi maluszek do lutego w brzuszku ;-)
mocno trzymam kciuki za wszystkie Śnieżynki które maja dziś wizyty, bardzo mocno
Ech dziś upał w całej polsce... a ja zaplanowałam dziś trochę biegania. Musze wreszcie pozmieniać dane w bankach i innych asterach i stoenach...![]()
Dzień Dobry
U nas tez pieknie i slonecznie....zapowiadają 30 stopni z czego az taka zadowolona nie jestem....no ale wazne ze jest pogoda i mozna na polku posiedziec![]()
Milego dnia laseczki
Podobno Agata Paskudzka tylko sushi jadła w ciążyHmm czy to wyklucza sushi??? Bo ja uwielbiam sushi
Uważaj na siebie! Wiem, że sprawy trzeba pozałatwiać, ale pierwsze myśl o sobie! Dużo pij przy tych temperaturach :-)
Ech dziś upał w całej polsce... a ja zaplanowałam dziś trochę biegania. Musze wreszcie pozmieniać dane w bankach i innych asterach i stoenach...![]()