Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane,
nie było mnie 2 dni bo całe czas jesteśmy na dworze jak Agape
Dzisiaj Hania oblała się gorącą kawą. Mąż za blisko postawił i stało się. Ja byłam w łazience i biegłam jak na skrzydłach. Szybko rozebraliśmy malutką i pod wodą zaczęłam schładzać. a potem zrobiłam jej okłady z aloesu. Mąż pojechał po maść ze srebrem i cały dzień smaruję ją. Została poparzona klatka piersiowa, skóra zaraz zeszła.
Oj, cały dzień nerwowy.
Może będzie piosenkarkąHej, witam Was słonecznie. My juz po próbie przed dzisiejszą Mszą z biskupem :-) i jestem zadowolona, zobaczymy jak pójdzie potem, czy Hania pozwoli zaspiewać tak jak chcę;-). Muszę jej wcisnąc smoczek na Mszy bo ona na cały regulator też śpiewa, jak trzymam ja na rękach i mikrofon ją ściąga. Na naszych to ok ale dzisiaj to musi powstrzymać swoje parcie na mkrofon;-)
.
:-)Zdrówka życzęU nas troszkę katarku znów,zatkany nosek nie daje spac w dzień ,ani w nocy,choć go oczyszczamy mechanicznie i Sterimarem spryskujemy i nasivin soft ,jutro może konieczna będzie wizyta u pediatry,dwa tyg temu był antybiotyk-drugi w ciągu tego roku życia Michałka,szczepienie opóźnione już ponad dwa tyg.Pogoda piękna,ale zdradliwa -jak to mówią,łatwo więc o przeziębienie,a jeszcze coś pyli chyba,Michał ma oczka zaczerwienione-jakby alergia.