reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Najeli powodzenia na studiach!
Monikasia to ja życzę Wam żeby się trafiło i to do końca szczęśliwe ;) :) a jeśli jednak nie to wiesz przecież że już masz cudowną dwójkę :) też bym chciała schudnąć.. zresztą powinnam, za dwa lata bierzemy ślub kościelny...
Rosi wychodź z dołka szybko!! po co będziesz tam sama siedfzieć ;) na pewno w końcu znajdziesz pracę, nie poddawaj się! a Ewuni też daj chwilę, na pewno się rozkręci mówieniem i jeszcze Cię zadziwi :) niektóre dzieci nic dlugo nie mówią a jak ruszają to całymi zdaniami :) a skoro rozumie i wykonuje to znaczy ze wszystko ok :)
Martyna18 ze Szczytna spod Olsztyna :) Suwałki to już normalnie Syberia ;) raz byłam przejazdem, wciąż się wybieram pozwiedzać te rejony i nigdy mi nie pasuje :D a Tobie jak się tam mieszka?
my dzisiaj na zakupach w Olsztynie, znowu się obkupiłam ale strasznie szczęśliwa latałam z mamą po sklepach a tata latał mi z młodym.. tak to można zakupy robić, inaczej nigdy nie mam do niczego głowy.. a i tak pielucha była zmieniana w przymierzalni :D

reklama
Dzien dobry :-)

MONIKASIU bardzo mi przykro wiesz z jakiego powodu,dopiero doczytalam :-( buziam

MARTYNA a kiedy planujesz zaczac staranka o bobaska ???

TYGRYNKO ale Ci dobrze,ile ja bym dala abym mogla chodzic z mama po sklepach,a co kupilas ???

wiem Edytko, wiem, pamiętam Twoją historię :* a kupiłam sobie w końcu stanik :D zmalał mi biust, bo trochę schudłam (a wiadomo co leci pierwsze :/) i musiałam już od dawna zakupić nowy, ale nigdy nie było czasu.. trafiłam na swietną kobietę, która tak mi doradziła że wyglądam o 2kg mniej :D do tego dwie bluzki i sweterek, w ogóle moja mama strasznie mnie zaskoczyła - naoglądała się programów typu Trinny i Susannah czy inne Goki i doradzała mi jak prawdziwa stylistka!! a zawsze to ja lepiej od niej wiedziałam co i jak :D chyba czas się wziąć za siebie, skoro mama mnie wyprzedza w nowościach :D

Dziekuje Kochane za mile slowa:-)
Wlasnie sie dzisiaj dowiedzialam, ze moja kumpela urodzila coreczeke w nocy bedzie miala na imie Selena-Emma, to juz czwarty jej szkrab;-)

No ja tez musze schudnac jakies 20kg:baffled: Kurcze...niewiem jak to zrobie...Narazie przestalam jesc zolty ser, a jadlam go naprawde duuuzo:sorry2: A Goka strasznie lubie :D
Musze sie poruszac na rowerku troche. A pijecie moze czerwona herbatke?

TYGRYNKO to widze ze udane zakupy byly ;-)

MONIKASIU a co to za czerwona herbata ??? na odchudzanie ??? bo ja nie bardzo sie orientuje,w tych tematach :-p

AGAPKO co tam u Ciebie ????

U nas swieto fajerwerkow,strzelaja juz dobrych kilka godzin...oczywiscie z przerwami,ale i tak oszalec mozna,wczoraj tez tak bylo nawet o polnocy puszczali fajer :wściekła/y: dobrze ze moj maly ma mocny sen,bo inaczej nie wiem co by bylo :zawstydzona/y:

Dzisia byla u mnie kolezanka i powiedzial ze niedlugo bedzie starac sie o dzidziusia,umowilysmy sie ze bedziemy starac sie w tym samym czasie,i zobaczymy ktora pierwsza zaciazy :-D tylko ona chce miec blizniaki :szok: a co wyjdzie to zobaczymy :-p

A i bym zapomniala moj maly juz 5 noc przespal bez budzenia sie na mleko az nie moge w to uwierzyc...nawet nie wiecie jak sie ciesze :tak::tak: do tej pory budzil sie co 3h na meko a tu nagle taka niespodzianka :szok: moj maly mezczyzna,duma mnie rozpiera :blink:

Hej Dziewczynki.Niedziela zapowiada się ładnie.za moim oknem już drzewka nie maja lisci -szkoda bo były przepiękne.

Monikasiu : Mi równierz przykro;(((Ale zawsze mozna próbować. Co do diet....ja mam fajowa diete.Nie trzeba się wyrzekać aż tak. Ja schudłam 3kg przez 9 dni.teraz mam przerwe bo straciłam zapał a do tego okres mam:/ Jak chcesz to wyśle Ci na maila;)A herbatke pije zielona z aloesem :)

Tygrynko : Ja tez uwielbiam Goka i Trinny i Susannah ale kompletnie nie umiem zastosować ich propozycji. Ta gruszka , ta jabłko ta klapsydra :shocked2:Kim Ja jestem???zawsze mam problem.Ktos by mi tez musiał pomóc z tym.Moze Twoja mama też by mi doradziła hahahah:):-):-):-)

Wczoraj byłam u znajomych maja synka 2 latka i jest zbuntowany na maxa. Może macie ta książke "Język dwólatka na e-book" ??? Bardzo bym prosiła jesli ktos ma.
Tymczasem znikam i zyczę udanej niedzieliiii!!!!!;-)

Hej

EDZIA to ja poprosze o przeslanie dietki na e-maila wysle ci priv ;-)fajny avatarek :-) co do ksiazki nie posiadam ,ale moze inne dziewczyny maja...

U nas tez jest piekna pogoda,wiec niedlugo mykamy na dworek,pozniej trzeba bedzie wykombinowac jakis obiadek,i chyba bedzie to losos bo mam ochote na rybke :-pdzisiaj mezus ma wolne wiec zmykam do moich facecikow.Pozniej wpadnie kolezanka z mezem ale to dopiero o 18-tej,wiec jak mi sie uda to pozniej wpadne.

Milej niedzieli

No i jestem a tu jeszcze nikogo nie bylo :eek:

My juz po obiadku jednak zwyciezyl schaboszczak :-p u nas niby sloneczko jest ale jest ostre i mrozne powietrze wiec zrezygnowalismy ze spacerku :sorry:

A no i zapomnialam EDZIA jak egzamin meza ???

Zmykam bo i tak Was nie ma...

reklama
Jestem, jestem:-) Dzisiaj jakas ospala jestem, wiec drzemeczke zaliczylam i pieklam potem racuchy, bo taka mialam ochote. Edytko a jak robisz lososia?
Czerwona herbatka podobno niezle spala tluszczyk. Kiedys jak sie odchudzalam, to bardzo mi pomogla:tak:
ja ogolnie bardzo malo herbaty pije ostatnio i musze wam powiedziec, ze cera mi sie bardzo poprawila z czego bardzo sie ciesze;-)
Edzia ja poprosze o dietke - moj e-mail na priv. Dziekuje:-) Ksiazki niestety niemam ale moze Izulka posiada, tyle, ze jej niema:-(
Agapa jak sie czujesz?

Fajnie, ze watek ozyl - buziaki dla Was:-)

Do góry