reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam. Od pon nie miałam neta bo blueconnect się zepsuł, W zmienił na drugi i już działa.:tak: Badanie słuchu mieliśmy mieć 16 grudnia ale teściowa przez swoje kontakty przyśpieszyła nam wizytę na 8 grudnia.:-) Tego posta to z godzinę pisałam bo Krystek się chciał bawić ze mną ale teraz siedzi sobie z wujkiem i ogląda gazetę.
Hej...
An.. mam nadzieje że Sebusiowi to szybko minie bo zaczyna to być irytujace :p:p
Motylku mam nadzieje że na badaniu wszystko pójdzie dobrze, Radek miał może jeszcze w uszkach końcówki wód płodowych może dlatego dali go do kontroli....
Rosi kolejny lekarz "z musu" a nie z powołania.... ja bym lekarza zmieniła....
Agapa trzymam kciuki za dzisiejszą i jutrzejsze wizyty :*:*:*:*
Edzia i jak tam zakład?? Nie oglądam TzG dlatego pytam :):)

No ja po weekendzie tak sobie...
Nie wyspałam sie dziś :(
Egzaminy chyba poszły dobrze , mam nadzieje ale dowiem sie najprędzej za 2 tyg ....
Trzymam kciuki za dobre wyniki z egzaminu:tak:

Hej

PATI w takim razie trzymamy kciuki za egzaminy :tak:

Co do TZG wygralam :-D tak wiec musze teraz pomyslec, co by mi sie przydalo :-p

Zycze milego dnia
Gratulacje:-)

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec
Zdrówka podsyłam

reklama
ANN ja to nie mam juz pomyslu co kupowac dzieciom :zawstydzona/y: pokonczyly mi sie pomysly :rolleyes2:

Bo ksiazek,gier,ubran itd maja na peczki :dry:

Aczkolwiek mysle ze ksiazki jako prezent to dobra inwestycja,moj maly bardzo lubi ksiazki i roznego rodzaju gazety... bardzo dlugo przyglada sie obrazkom ale na literki tez zwraca uwage,przewija strony , ale czasami wyrywa kartki :zawstydzona/y:

MOTYLKO no to super ze badanko bedzie wczesniej,a czy juz tego samego dnia bedziesz miala wyniki ???

Ostatnia edycja:
Chyba tak, Radek będzie mieć podłączone elektrody i jak będzie grzecznie spał to wszystko sprawnie pójdzie z badaniem i powinniśmy wiedzieć co i jak.

MOTYLKO napweno badanko wyjdzie pomyslnie ;-)
A moje dziecie jeszcze nie spi :szok: dorzymuje mi towarzystwa ,a rano sie dziwie dlaczego moje dziecko spi do 9 lub 10 :-D

No nic ide... moze uda mi sie go uspac :zawstydzona/y:

Dobranoc

witajcie
no właśnie z tymi prezentami to co kupujecie swoim maluszkom. Bo ja się ciągle zastanawiam. Zaczełam kupować malutkiej książeczki z serii akademia dwulatka i zadania dla dwulatka - ładnie rozwiązuje, a jaki książki polecacie dla dzieci?

w sumie urodziny niedługo po gwiazdce więc też chcę kupić już dwa prezenty, jeden niech czeka do lutego.

Hej Kobietki:-)
no i watek ozyl:-D, ze az mi szczena opadla:-D Fajnie, fajnie...:tak:
Ja nic moim dzieciom an swieta wszelakie i urodziny nie kupuje z prostego powodu - nieobchodzimy- i niepytac dlaczego bo na forum niepowiem:-p:-D
Aleee, zeby niebylo ze wyrodna matka jestem, to prezenty bezokazyjne dostaja a jakze...:-)Mloda szczegolnie ksiazki i jakies ukladanki, duze puzzle no i oczywiscie lale ma ich chyba z 5:szok:ale jak wklada do wozka to wszystkie:-D taka mamunia koffana;-)
Syn juz "menio" wiekszy wiec i wieksze wymagania - ostatnio telefon, jakies karty itp no i oczywiscie "oryginalne":angry::wściekła/y: ciuchy choc tych duzo niema...rodzice sie buntuja...:-p
Aaaa, bo ja jeszcze kote mam:tak: ona tez dostaje prezenty, czesciej smakolyki jakies ale do zabawy rowniez. Wiec dbam o moje dzieci:-D
Agapa duzo zdrowka jejjj juz niedlugo:tak:

Ale mnie dzis glowa boli, juz niewiem co robic, 2 kawe pije....:eek:
Sprzatam, piore firanki ( mam tylko w 2 pokojach:-p) wiec narobie sie dzisiaj hehe.
Milego dzionka:*

Hej

MONIKASIU my swiat i innych takich tez nie obchodzimy,nawet dzieci nie chrzcilismy :-p a jak da sie zauwazyc prezenty kupuje bardzo czesto ,i tak jak piszesz bez okazjii :tak:co do prezentow pomysly mi sie pokonczyly i nie wiem juz co mam moim dzieciaczkom kupowac :sorry:

Moje dziecko poszlo spac o polnocy,zjadl cieplutkie mleczko i dopiero to go zmoglo,no a za to dzisiaj wstal o 10:30 :-D

Zmykam umyc glowe,a pozniej zrobie pranie bo sie nazbieralo ;-)

Edytko ja moich tez nie chrzcilam.

Sluchajcie jade na drugi weekend do PL i wybieram sie do kosmetyczki, jak zwykle z tym, ze chialabym malej przebic uszka:tak: co Wy na to?

Po drugie, chce w PL kupic hmmm, jakas taka okleine na dzwi, bo moje sa straszne, tzn mi sie niepodobaja. Myslalam o jakiejs "drewnianej" okleinie - mozecie cos polecic?

MONIKASIU chyba mamy podobne poglady :-p co do kolczykow to nie wiem czy przebija jej uszka,moja znajoma jak chciala to zrobic swojej coreczce to sie nie zgodzili powiedzieli ze jest to niebezpieczne, ale wtedy jej niunia miala roczek :eek:

A ja juz umylam glowe,wysuszylam ,na obiad mam jeszcze rosol z wczoraj wiec nic nie gotuje,no a pralke wstawie jak bede wychodzic po dzieci do szkoly,powyglupialam sie z malym i Tomem a teraz pije zasluzona kawe :-D

reklama
Mnie powiedziala moja kosmetyczka, ze dobrze bedzie, gdy mala bedzei juz siedziec - wiec to mam z glowy juz;-) Tylko sie boje, ze moze czapka bedzie ja uwierac...:baffled:
Tak ogolnie, to Misie strasznie kreca kolczyki:-)

Do góry