Motylla
Fanka BB :)
Witam. Od pon nie miałam neta bo blueconnect się zepsuł, W zmienił na drugi i już działa.
Badanie słuchu mieliśmy mieć 16 grudnia ale teściowa przez swoje kontakty przyśpieszyła nam wizytę na 8 grudnia.:-) Tego posta to z godzinę pisałam bo Krystek się chciał bawić ze mną ale teraz siedzi sobie z wujkiem i ogląda gazetę.

Badanie słuchu mieliśmy mieć 16 grudnia ale teściowa przez swoje kontakty przyśpieszyła nam wizytę na 8 grudnia.:-) Tego posta to z godzinę pisałam bo Krystek się chciał bawić ze mną ale teraz siedzi sobie z wujkiem i ogląda gazetę. Trzymam kciuki za dobre wyniki z egzaminuHej...
An.. mam nadzieje że Sebusiowi to szybko minie bo zaczyna to być irytujace
Motylku mam nadzieje że na badaniu wszystko pójdzie dobrze, Radek miał może jeszcze w uszkach końcówki wód płodowych może dlatego dali go do kontroli....
Rosi kolejny lekarz "z musu" a nie z powołania.... ja bym lekarza zmieniła....
Agapa trzymam kciuki za dzisiejszą i jutrzejsze wizyty :*:*:*:*
Edzia i jak tam zakład?? Nie oglądam TzG dlatego pytam
No ja po weekendzie tak sobie...
Nie wyspałam sie dziś
Egzaminy chyba poszły dobrze , mam nadzieje ale dowiem sie najprędzej za 2 tyg ....

Gratulacje:-)Hej
PATI w takim razie trzymamy kciuki za egzaminy
Co do TZG wygralamtak wiec musze teraz pomyslec, co by mi sie przydalo
Zycze milego dnia
Zdrówka podsyłamJestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec
tak wiec musze teraz pomyslec, co by mi sie przydalo 
pokonczyly mi sie pomysly 

dorzymuje mi towarzystwa ,a rano sie dziwie dlaczego moje dziecko spi do 9 lub 10 
ciuchy choc tych duzo niema...rodzice sie buntuja...