reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzien dobry :-)

Przepraszam ze przez dwa dni malo tu bywalam ale w poniedzialek Alan skonczyl 10 lat a wczoraj byla nasza rocznica

slubu,wiec spedzilismy ten dzien bez odpalania lapka :-p znajomi wpadli wieczorkiem z winkiem,ja zrobilam salatke i tak

sobie posiedzielismy,nawet ja wypilam lampke :szok: oczywiscie od meza dostalam kwiaty i perfumy a ja sprezentowalam

mezowi karnet na silownie :-p

Dzisiaj dzieciaki maja wolne bo nauczyciele strajkuja :sorry:chyba wybierzemy sie na spacerek bo u nas slonko swieci,a na

obiad zrobie rosolek ...

Milego dnia

My juz po spacerku,obiadek sie gotuje...i moze maly zaraz zasnie wiec bedzie mozna troche posiedziec na BB :-p w piatek zadzwonie do przychodni aby dowiedziec sie czy maja juz wyniki ...

Wracac dziewczynki bo nie mam z kim pisac :-D

Tak dla info dla kazdego...prosze odpowiednie posty w odpowiednich watkach pisac - np: ogloszenia wszelkie w "Ogloszeniach" oraz wszelkie prosby o kliki w watku konkursowym...No niema lekko:-p

Edytko no kochana to gratuluje i zostaje Ci przebaczona nieobecnosc na forum...czego niemoge o innych powiedziec:-D
U ans okidoki...Troche glowa mnie boli ale ogolnie dobrze mala spi a ja sie czepiam:-p

MONIKASIU witaj cos watek zaczyna sie sypac :sorry: kiedys tetnil zyciem a teraz ????

Trzeba cos z tym zrobic :-D tylko co?? :eek:

Co do reklam i tych innych masz racje,ja nie lubie jak ktos wpada tylko na watek aby cos oglosic :wściekła/y: dobrze zrobilas :-p

Ciekawe co u AGAPKI i reszty dziewczyn ...

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec

Kurcze mam nadzieje ze Maja szybko wyzdrowieje,a bylas z mala u lekarza ?? Biedna nie dosc ze oslabiona przez chorubsko to jeszcze na oczka nie moze patrzec... prosze ucalowac Majcie :*

A Ty AGAPKO jak sie czujesz ? masz juz jakies zwiastuny zblizajacego sie porodu ??? :-p

Ale co pisać? Dzień jak co dzień. Mała kochana, znalazłam fajną stronę do wspierania nauki angielskiego moich chłopaków, przyszła pocztówka z Chin (bardzo ładna), kupiłam fajne drewniane tacki i pudełka na różne Malwiśki edukacyjne bzdurki, mąż mi jutro odbierze ze sklepu (kupiłam przez neta). I zdałam wewnętrzny test na prawo jazdy, może jeszcze w grudniu przystąpię do egzaminu. I rozwaliłam strasznie palca. I w sumie tyle - nic ciekawego.
An

U mnie tez nic ciekawego sie nie dzieje ale zawsze cos skrobne co tam u mnie ,ale jesli ktos nie chce i nie ma co pisac to przeciez ja nikogo do tego nie zmuszam :eek:

Gratuluje zdania egz. wewnetrznego :tak:

Moj maly obudzil sie z popoludniowej drzemki o 17:15 i teraz pewnie pojdzie spac dopiero kolo polnocy,ale co tam ja tez tak chodze spac a nawet i pozniej...wiec towarzystwo jak najbardziej wskazane :-DWlasnie zajadam sezamki i sie zastanawiam jak wykapac malego bez wstawania z lozka :-p

reklama
E, no Edyta, nie o to mi chodzi, że ktoś zmusza czy nie. Tylko jakoś tak jest mi nijako pisać o niczym, trzeba by może zarzucić jakiś temat do gadania? Coś konkretnego. Wtedy każdy, kto zajrzy, to coś skrobnie. A tak? Nie ma o czym.
O, już wiem. Co kupujecie maluszkom na Mikołajki/pod choinkę? Ja mam sporo książeczek, o z tej serii: Dzień malucha Obrazki dla maluchów i jeszcze warzywa/owoce/desery z Ikei, i serwis dla lalek. A na urodzinki też już mam prezent, bo była okazja i kupiłam kuchenkę dla lalek - drewnianą. A moja siostra "serwis" obiadowy dla lalek (też już na urodziny) kupiła - wszystko leży i czeka. I właściwie wszystkie prezenty już mam, jedynie dla mojego męża mi czegoś brakuje, ale sama nie wiem, co kupić.
An

Do góry