reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Anyolki fajnie mieć takich dziadków blisko, mi moi rodzice też pomagają, ale zazwyczaj w weekendy, bo obydwoje jeszcze pracują.
A ja prawie wszystkie prezenty mam już kupione. Zostało mi tylko moje dziecię, no i nie wiem co jej kupić i czy organizować Mikołaja, czy jest jeszcze na to za mała

reklama
TYGRYNKO fajnie ze jestes....o to widze ze twardy zawodnik z Twojego Sebusia,moj to jeszcze lapie jedna drzemke dziennie :tak:mowisz ze ogladalas listy do M, po zapowiedziach wydawal sie fajny,obejrzalabym go z mila checia ... A co fryzjerka Ci takiego zrobila ze jestes na nia zla ?:szok:

w sumie ja bym wolała żeby w ciągu dnia przysnął, ale jak śpi, to wtedy chodzi spać ok 23, a to już mi się nie podoba.. moim dziewczynom film się podobał, mi tak średnio, ale na pewno fajny przed świętami, z atmosferką :) a fryzjerka obcięła mnie tak, że wyglądam jakbym miała o połowę mniej włosów, tak mi dziwnie pocieniowała :/ no nic, odrosną ;) ale Ty ładnie po nocach siedzisz :D

Moja miała już okres, że nie sypiała w dzień, a potem znowu zaczęła, warunek jest jeden: minimum 2 godziny spaceru na własnych nóżkach. Jak tak połązi, to mi pada jak kawka. Dobrze, że dziadkowie są tacy mili i zapewniają to dziecku codziennie. Ale jak mówią: to ich jedyna wnuczka. Dzięki temu mam małą z głowy na 4 godziny dziennie, mam wtedy czas dla chłopców.

ale Ci dobrze z takimi dziadkami! u nas tak jest tylko w wakacje.. kurczę, mi Seba często nawet po takim parogodzinnym "chodzonym" spacerze nie zasypia (chyba że potem jedziemy samochodem, wtedy pada w sekundę :D), tylko szybciej wieczorem.. no nie wiem, może są dzieci które mniej snu potrzebują?

ja zmykam, bo dzisiaj przyjeżdża do nas AniaForever (pamiętacie ją?) z rodzinką na weekend, więc mam kupę roboty, ale cieszę sie bardzo :))) miłego weekendu dziewczynki!!!

Hej

AN fajnie masz z pomoca dziadkow,ja moge jedynie liczyc sama na siebie :dry: Jedno to to ze jestesmy tu sami,a drugie ze tesciowa kolejny raz przeklada swoj przylot ze wzgledu na prace (niestety) i jak miala przyleciec w styczniu tak jeszcze nie wiemy kiedy u nas zawita :-(

TYGRI pozdrow Anie i jej dziewczynki,ale ja wam zazdroszcze tych odwiedzinek :tak: milego weekendowania ...

PATI gdzie sie podziewalas ?:-p

Jaka zimnica u nas tylko 2st za oknem,dodatkowo Kuba zapomnial lunch boxu i Tom musial dostarczyc go do szkoly bo inaczej dziecko do godz 17-tej zostaloby bez jedzenia,no i jeszcze boczne lusterko odpadlo mi w samochodzie i maz pojechal kupic nowe :sorry2:

Witam. Niestety kolano nadal boli zwłaszcza jak chodzę po schodach, maluchy śpią po spacerku a ja mam chwile wytchnienia bo przed spacerkiem to Radek się wydzierał teraz wiem, że chciał na dworek bo jak tylko wyszliśmy to usnął, a W. miał mieć wolne i co dziś rano mi mówi, że jedzie do pracy i pojechał.
Witam po kilkudniowej nieobecności....
ale fajnie watek na nowo ożył....:-D
Motylku fajnie że przespieszyli Ci wizyte :):):):)
Co do świat to ja sie bardzo na nie ciesze... Wszedzie już ozdoby taki nastrój świateczny sie robi. Seba juz sie choinki doczekac nie może :):):):) Uwielbiam ten czas :):):)
a co do prezentów to szczerze pisząc nie mam jeszcze pomysłów na prezenty dla dzieci :eek:
Dzięki teściowej mamy przyśpieszoną:-)

MOTYLKO a nie dzwigasz ciezkiego wozka ? moze posmaruj kolano jakas mascia rozgrzewajaca,nie wiem co doradzic :eek:

Moje dziecko ledwo patrzy na oczy... ale nie chce sie jeszcze polozyc :dry:

A mnie chyba lapie jakies przeziebienie,czuje sie niewyraznie :zawstydzona/y: wzielam juz leki moze nic gorszego z tego nie bedzie...

Edyta01: wózka nie dźwigam mam zostawiony na dole przy drzwiach, za to dźwigam po schodach Radka który w 9 tyg ważył 6kg a teraz to pewnie ze 7 albo i więcej :-D.
Zdrówka podsyłam

No to mozna powiedziec ze dzwigasz slodkiego ciezarka :-D i sie nie dziwie ze kolanka nie wytrzymuja :-p

Moj jeszcze skacze po lozku chce mi pewnie towarzyszyc przez caly wieczor :-D

Witajcie dziewczynki

Maly obudzil sie o 9:30 i dal mi pospac wiec jestem wyspana i szczesliwa jak skowronek :-p

Zrobilam sobie pyszna kawusie,wiec zapraszam do siebie ;-)

reklama
Do góry