Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
slodki maly Nikoś ;-)no i oczywiscie zagladaj do nas caly czas

wyniki beda w sobote dopeiro ale jestem dobrej mysli :-) a teraz zmykam spac.cześć dziewczyny....
chciałam do was dołączyc....Ja od wczoraj wiem ze jestem w ciaży...
według miesiączki termin na 21 luty...:-)
Jesteśmy w UK wiec moja ciąża będzie inaczej prowadzona i zanim ja zobacze moje maleństwo na monitorze minie jeszcze kilka tygodni....
Niestety zanim dowiedziałam sie o ciaży złapałam wirusa jakiegoś i miałam wysoką temperaturę....2 dni mnie trzymało...mam nadzieję że z fasolką wszystko ok...
Jedyny objaw jaki w tej chwili czuję to totalnie zmienne nastroje....często mam nerwy nie wiadomo o co....biedna moja rodzinka...
Mam już trzyletniego synka- Filipa...więc czekamy na małą siostrę lub braciszka...![]()
zuzia08- nie jestes sama, ja tez jeszcze u gina nie bylam. Dopiero mam wizyte na 6 lipiec. Mieszkam w usa i tutaj dopiero jest pierwsza wizyta pomiedzy 8 a 10 tygodniem.
Mi druga blada kreseczka pokazala sie w urodziny - 12 czerwca! taki mam prezenti z kalkulatorków również wychodzi 21 luty więc - WITAM DZIEWCZYNKI!
Ja zapisałam się na wizyte dopiero 6 lipca - nie ma chyba sensu isc wczesniej... chce juz wszystko widziec
Jutro pojde jeszcze zrobic betę - żeby mieć 1000 000% pewności (bo mimo 3 testów nie mogę w to uwierzyć!!) :-)
No i GRATULACJE :-) To dzidziuś rzeczywiście super prezent zrobił ;-)
Spioch maly, ale za to pewnei pojdzie spac odpiero okolo 21-22 

Hej Dziewczynki
a ja dzisiaj w pracy... ale zostaje tylko kilka godzin, po 2 tygodnich nieobecnosci musze nadrobic kilka zaleglosci. Rano sampopoczucie - masakra - musialam sobie wmuszac snaidanie na sile bo wiedzialam,ze jest to jedyne wyjscie zeby sie dobrze poczuc...![]()