Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja do lekarza ide dopiero 30 czerwca, tu w norwegi wycxhodza z zalozenia ze szybciej nie ma po co...Martwi mnie tylko , ze tu jest tylko 1 USG w 18 tygodniu, tzw polowkowe i to na tyle, dobrze ze bede w polsce w sierpniu to sobie zrobie![]()

Witam nowe mamusie!!! :-)
AsiaMoss ja też niestety muszę czekać na wizytę- jestem w Anglii...tutaj również nie robią wczesniej... ale powinnam mieć 2 usg przynajmniej. Pierwsze około 12 tyg.
Strasznie mi się bedzie dłużyć...ale coż...byle tylko dzidzia siedziała w brzuszku i się dobrze rozwijała.

Witamjestem tutaj nowa
Mam na imię Justyna i mieszkam w Tarnowie. Mam 5-letniego synka Huberta, a 13-ego czerwca test pokazał mi 2 kreseczki
Dzisiaj idę do lekarza potwierdzić ciążę
Myślę że zadomowie się u Was dziewczyny. Muszę tylko dorobić suwaczki
Pozdrawiam
![]()
daga.p. dziękujęto już mam trochę jaśniej, dzięki!! i pozdrowionka dla Częstochowianki! jeszcze w zeszłym roku mieszkałam 50km od Czewy a teraz w Wieruszowie
miłego dzionka
Witam
to moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem co i jak, mam nadzieję, że dowiem się z forum wielu pożytecznych rzeczy, a u lekarz jeszcze nie byłam - idę 24.06
Pozatym czuję się świetnie, no może z wyjątkiem tych obolałych piersi
Mam jeszcze pytanie o pracę przed komuterem, (ja pracuję przed nim ponad 8 godzin) czy to jest aż takie szkodliwe jak się mówi? No bo trochę się martwię...
A jak to wygląda u was?