Ilonaa
Mein Schatz :)
Rechot1sb nie daj się zwariować ! Dopóki niczego się nie dowiesz nie denerwuj się na zapas! Wrzuć na luzik...wiem, że trudno, ale spróbuj !;-)
Kejt82 faktycznie dziewczyna bardzo bezczelna :| Odpisz jej, że jak ją nie stać to żeby nie udawała niewiadomo kogo
i niech spada jeśli ma takie wydziwianie robić
Jesteś w ciąży i nie możesz się denerwowac przez jakieś idiotki:-)
Kejt82 faktycznie dziewczyna bardzo bezczelna :| Odpisz jej, że jak ją nie stać to żeby nie udawała niewiadomo kogo

i niech spada jeśli ma takie wydziwianie robić
Jesteś w ciąży i nie możesz się denerwowac przez jakieś idiotki:-)
. Tyle spraw mozna załatwić przez internet, pocztą, faksem a z tym trzeba sie tłuc 200km. Dobrze, ze nie musze jechać aż nad morze bo by mnie konkretnie trafiło. AA śmieszne bo przez PKS i ich durnowaty rozkład jazdy będe miała mega śmieszny transport. Mąż odwiezie mnie połowe drogi, tam spotkamy sie z moim bratem który mnie odbierze. Wszystko po to by moje Słonce nie musiał tracić 6 godzin, a pracy ma koszmarnie dużo. zamiast 6 beda 2, mój brat ok 3. Wczoraj moja Słonce powiedział ze bedzie sie bawił w kuriera
Wczoraj cudownie sobie spędziliśmy popołudnie dziś powtórka bo cieplutko i boska pogoda
Będzie dobrze Kochana na pewno
Właśnie wsuwam śniadanko nr 2 jogurcik z musli:-) Coś ostatnio żarłok się ze mnie zrobił zwłaszcza na mięso:-) Nigdy nie lubiłam flaczków wręcz nienawidziłam a wczoraj mama wieczorem wpadła i przyniosła Grześkowi a jak poczułam ten zapach to dosłownie się na nie rzuciłam
Szybka kolacja, prysznic Lolka, potem ja się wyprysznicowałam i o 22 padłam na pysk. A rano nie mogłam się zwlec z wyra...