reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

...tak czy inaczej chcialabym cos kupic.... wczorakj w sklepie z ubrankami dla dzieci widzielismy takie bodziaczek z napisem "Kocham mojego Tate" :) i moje slonko wymieklo jak to zobaczylo :) chyba kupie ten bodziak "dla niego" ;-)
Ale musiało być słodkie:tak: jakbyście miały coś takiego fajnego to wrzucajcie linki:-D

reklama
ostatnio widziałam w hm takie kochane tyle, ze z napisem : wyglądam jak tatuś :-).

Cześć Dziewczyny.
Najeli też mam czasami tak ,ze mnie złapie taki ból w okolicy brzucha i faktycznie tylko lezenie pomaga. Dobrze, że szybko u Ciebie przeszło.
Zaraz sięzbieramy po raz milionowy ósmy do Urzedu sakrbowego. Coś czuje ,że urodzę zanim to auto załatwimy!!!Trzymajcie kciuki.

Witajcie porannie Mamusie :-)
Losek jak tam wizyta? ja tez się denerwuje jak przed swoją
Najeli fajnie ze przestało. Może za dużo się przemęczyłaś?
Mi się wczoraj zdarzyło coś innego. Zaczęłam ziewać i tak mnie złapało z tyłu pleców, w okolicach nerek, jakiś taki skurcz. Musiałam przestać ziewać, pooddychałam płytko tak z minute i przeszło. Ale to było takie uczucie jakby mnie ktoś chciał związać sznurkiem i mocno zacisnął. Brrr.
Dzis mam fajny sen. Pospałam długo, nawet nie słyszałam kiedy Słonce poszło do pracy. Zrobie obiad- pierogi ruskie, przeszyje spodnie i ...nic wiecej. Bede sie lenic. No moze posprzątam i pójde na pewno na spacer. Moi sąsiedzi od 8 rano wiercą , juz bym im zabrała ta wiertarke, ile mozna dziur wywiercic w 40 m mieszkaniu :szok:

Dziewczynki!!! wlasnie dostalam tel od mojej bratowe z informacja, ze jutro o 15:00 maja byc juz w szpitalu, a CC bedzie pomiedzy 17:00 a 19:00 :))) to ich pierwsze dziecko, dla moich rodzicow pierwszy wnuk, wiec podekscytowanie w rodzinie siega zenitu :))))):-D

kalina82 więc jutro będziemy 3mać kciuki!
Co do prezentu, to powiem Ci, że ja kiedyś zrobiłam tak będąc bez kasy... Ubrałam króciutką spódniczkę, czarne pończochy kabaretki, a piersi przewiązałam czerwoną wstążką zakańczając kokardką. Jak mój wrócił z pracy, wyszłam z sypialni i powiedziałam cicho: "rozpakuj mnie" , wyszło naprawdę super!
A co do body, to ja ostatnio w sklepie kupiłam takie zielone z napisem: "Synuś Tatunia!" Mój mąż nie mógł się napatrzeć! hehe, też superowy pomysł.
A najlepszy widok jest, jak mężczyzna robi maślane oczka patrząc na takie malutkie ubranka!

_Pysia_ Życzę owocnych spacerków po urzędach! Hehe, okropne to jest, że człowiek musi się o wszystko prosić... Cóż, nie zostaje Ci nic innego jak pogadać po swojemu a później ich zakopać :-)

Anisen czy się długo męczyłam? Od razu starałam się znaleźć odpowiednią pozycje, aby najmniej bolało. Okazało się, że leżenie na boku z podkulonymi nogami i ból całkowicie przechodził! Więc szybko umyłam rączki, ząbki i nóżki, wskoczyłam w piżamkę i oglądałam jakieś dziwne filmy hehe, aż zasnęłam....

A co do wiercenia, to ja też ludzi nie rozumiem, bo wiercisz jedną, góra dwie dziury i koniec - wieszasz obraz czy zegar i cieszysz się, że wisi hehe, a ja też mam sąsiadów, którzy jak złapią wiertarkę, to ściany nią kują, bo cholera robią to przez 10h ! masakra jakaś!

Jak to moja mama mówi: Są ludzie i parapety! hehehehee

kalina82 będziemy tutaj czekać na wieści o maleństwie! To wspaniałe, jak rodzina się powiększa i wszyscy się wokół cieszą! Nawet my tutaj!

kalinka82 czekamy na wieści o nowym członku rodziny
Ale mnie głowa dzisiaj boli:-( zwiałabym dzisiaj najchętniej do domu wcześniej ale co zrobić jak się nie da:-(

reklama
Najeli , to dobrze, ze szybko przeszło, tzn ze znalazłas wygodna pozycje.
A moi dalej wiercą, jest prawie 10.40 a oni od 8 . zaraz mi głowa odpadnie. szybko ugotuje ziemniaki na pierogi, zrobie je migiem i musze wyjsc bo oszaleje
Masakra:baffled: Masz zwolnienie żeby odpoczywać a we własnym mieszkaniu się nie da:confused2: tragedia:-( Może zrób sobie rundkę po sklepach popatrz za czymś dla córeńki;-):-)

Do góry