Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od wielu lat już nie chodze do koscioła. Wiem tez ze taraz będzie mega jazda bo nie będziemy chcieli dziecka chrzcić.
u nas bedzie jazda z moja rodziną i jeszcze wieksza z rodzina meza. Zwłaszcza, ze mieszkamy z jego babcią... Moja siostra chrziła, a nie ma kościelnego i miała straszliwe przeboje.moja koleżanka musiała podpisać oświadczenie, że najdalej za rok wezmą ślub kościelny...phyy...
może od tej nowości jeszczehey własnie weszłam do domu zdjełam buty i stwierdzam.....ale mi nogi walą o matko założyłam nowe buty.....masakra .....

No właśnie tak to jest z księżmi, ja jestem wierząca, ale nie zgadzam się w wielu kwestiach z tym co mówi kościół, jakoś oddzielam to w co wierzę od tego co robią klechy;-) i tez rzadziej chodzę, mój Maciej pomimo, ze w tej wierze został wychowany, to nienawidzi kościoła, slub bierze ....dla mnie tylko boli mnie to, ze on właśnie głównie kieruje się tym, co robią księza, przez nich ludzie sie zniechecaja![]()
to zamiast wachać to umyj......stara taki ser jak nie wiem coooooo.....<zasneła>,...........
;-);-);-)