Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od wielu lat już nie chodze do koscioła. Wiem tez ze taraz będzie mega jazda bo nie będziemy chcieli dziecka chrzcić.
u nas bedzie jazda z moja rodziną i jeszcze wieksza z rodzina meza. Zwłaszcza, ze mieszkamy z jego babcią... Moja siostra chrziła, a nie ma kościelnego i miała straszliwe przeboje.moja koleżanka musiała podpisać oświadczenie, że najdalej za rok wezmą ślub kościelny...phyy...
może od tej nowości jeszczehey własnie weszłam do domu zdjełam buty i stwierdzam.....ale mi nogi walą o matko założyłam nowe buty.....masakra .....

No właśnie tak to jest z księżmi, ja jestem wierząca, ale nie zgadzam się w wielu kwestiach z tym co mówi kościół, jakoś oddzielam to w co wierzę od tego co robią klechy;-) i tez rzadziej chodzę, mój Maciej pomimo, ze w tej wierze został wychowany, to nienawidzi kościoła, slub bierze ....dla mnie tylko boli mnie to, ze on właśnie głównie kieruje się tym, co robią księza, przez nich ludzie sie zniechecaja![]()
to zamiast wachać to umyj......stara taki ser jak nie wiem coooooo.....<zasneła>,...........
;-);-);-)