rechot1sb
Tomaszoland
to zamiast wachać to umyj...;-);-);-)
PS: ja młodziutka jestem
....nie chce mi sieeeee <zasneła>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zamiast wachać to umyj...;-);-);-)
PS: ja młodziutka jestem
wiele nakazów tak naprawdę stworzył kościół a nie nakazał Bóg, np. ten cały celibat powstał nie dlatego, że tak wskazuje Pismo, ale dlatego, że majątek koscielny jest tak wielki, a księża nie chcą by ktoś go dziedziczył np. dzieci itd...takich kwestii jest wiele, mój kuzyn jest dziennikarzem katolickim i obraca się w wyżej postawionych kręgach kościelnych (był nawet na pogrzebie papieża heheh)i to on dużo ze mną o tym rozmawiał;-)
....nie chce mi sieeeee <zasneła>
najlepszy na brzuch i jelita jest szklanka coca coliA wracając do waszych ulubionych tematów. Dzisiaj dopadła mnie "niestrawność" (czyt. biegunka) i sobie własnie o niej czytam jedząc świeżutki chlebek i pijąc mineralną gazowaną, że w trakcie biegunki nie powinno się pić gazowanego i jeść świeżego pieczywka....![]()
najlepszy na brzuch i jelita jest szklanka coca coli
Chociaż z drugiej strony myślę, że jak my będziemy babciami to może się coś polepszy...bo każde pokolenie będzie coraz bardziej anty i może księżą przejrzą na oczy. U mnie w kościele plebania z kościołem połączona jest "tunelem na wysokości 1 piętra" co by im dupki w zimie nie zmarzły ;]