reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Bo tak sobie pomyślałam że masz na tyle wczesną ciążę, że tylko pęcherzyk będzie.
A Ty chcesz zrobić USG ?

W sumie to nie wiem, bo jak w poprzedniej ciąży zrobili mi tak wcześnie to też nie było nic widać, więc zdam się na ginka:tak:

Witam dziewczyny sorry ze wczoraj nie odpisalm ale nie mialm sily po lekarzu wybralismy sie z mezem jkeszcze do niemiec a potem zlapaky mnie takie mdlosci ze szkoda gadac .juz wam opisuje wizyte fasolka rosnie serducho bije , ale niestety ja mam bakterje w moczu i musz brac dwa razy dzienie augmentin pozatym wszystko ok nastepna wizyta 27 lipca.

Dormark super, że wszystko w porządku:-)

Cześć ciężaróweczki !!!
Jak się kochane czujecie ??
Ja mam w poniedziałek kolejną wizytę u gina i już się doczekać nie mogę..bo może już bijące serduszko zobaczę :-D

Elvira czuję się dobrze, tylko przez tą pogodę nic mi się nie chce:-p czekamy na wieści po wizycie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki wrzucajcie fotki Fasolek jak macie:tak:

Ja się właśnie dowiedziałam że mojemu kumplowi wczoraj urodziła się córa :-) Gabrysia Wiktoria :-D

Dziewczynki wrzucajcie fotki Fasolek jak macie:tak:

Ja się właśnie dowiedziałam że mojemu kumplowi wczoraj urodziła się córa :-) Gabrysia Wiktoria :-D

Shingle no to super wiadomość:-) mi zawsze jakoś tak cieplutko na serduszku się robi jak się nowy Dzidziuś rodzi:-) chyba oszaleję z radości jak się Nasze Maleństwo urodzi:-D

witam dziewczyny juz sie tutaj meldowałam ale jakoś nie było mi po drodze... niestety nie przeczytam wszstkich opuszczonych stron ale za to postaram sie co dzien bacznie sledzic i udzielać na watku:happy2:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie lutowe mamusie...:-)

Cześć Dziewczyny!

Przede wszystkim trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gina :tak:

Ja jestem juz po examinach. Bylo ciezko, zwlaszcze z samopoczuciem przed :baffled: Ale psychologie udalo sie ladnie zdac i jest sliczna 5 :biggrin2: teraz czekam jeszcze do soboty na wyniki z pedagogiki i opinie pani promotor :baffled: a pozniej kolejny tydzien na wyniki z socjologii i bede miala wakacje od uczelni :biggrin2:

Dzieciaki tez juz maja wakcje wiec i ja mam luz to troche odpoczne bo zasypiam na stojaco przez caly dzien :-( do tego okropnie mnie dzisiaj mdli i mam zawroty glowy :-:)-( Oj cienki ten poczatek ciazy..... a gdzie tam koncowka....ehhh. W ciazy z Oliwia na tak wczesnym etapie nic mi nie bylo. Dopiero ok 8 tygodnia zaczely sie wymioty. Oby teraz mnie to ominelo. Ale tak szczerze.... to jakos w to nei wierze. Ogolnie nastroj mam daremny i ta pogoda mnie dobija. JA CHCĘ SŁOŃCA!!!

A! i powiedzcie mi jak to jest z ta luteina dopochwowa-czy ktoras z Was stosuje i ma jakies nieprzyjemny skutki z tym zwiazane? Bo mnie strasznie na dole wszystko piecze i swędzi jakbym byla na to uczulona :baffled: juz i tak zamiast dwa razy dziennie stosuje to tylko raz dziennie na noc zeby tego nie odczuwac. No chyba ze to ja jestem jakas nie teges :sorry2:

witaj luczynka ja biore luteine ale podjezykowo mysle ze moze powinnas zmienic skonsultowac sie z lekarzem bo mozliwe ze jestes uczulona albo cos sie przyplątało:sorry2:
ja juz mam dosyc podjezykowej strasznie gorzka jest a mnie całymi dniami mdłosci mecza.Teraz w czwartek mam wizytę u gin poprosze o zmiane na połykowe albo dopoczwowe bo nie wyrabiam:no:

reklama
Cześć Dziewczyny!

Przede wszystkim trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gina :tak:

Ja jestem juz po examinach. Bylo ciezko, zwlaszcze z samopoczuciem przed :baffled: Ale psychologie udalo sie ladnie zdac i jest sliczna 5 :biggrin2: teraz czekam jeszcze do soboty na wyniki z pedagogiki i opinie pani promotor :baffled: a pozniej kolejny tydzien na wyniki z socjologii i bede miala wakacje od uczelni :biggrin2:

Dzieciaki tez juz maja wakcje wiec i ja mam luz to troche odpoczne bo zasypiam na stojaco przez caly dzien :-( do tego okropnie mnie dzisiaj mdli i mam zawroty glowy :-:)-( Oj cienki ten poczatek ciazy..... a gdzie tam koncowka....ehhh. W ciazy z Oliwia na tak wczesnym etapie nic mi nie bylo. Dopiero ok 8 tygodnia zaczely sie wymioty. Oby teraz mnie to ominelo. Ale tak szczerze.... to jakos w to nei wierze. Ogolnie nastroj mam daremny i ta pogoda mnie dobija. JA CHCĘ SŁOŃCA!!!

A! i powiedzcie mi jak to jest z ta luteina dopochwowa-czy ktoras z Was stosuje i ma jakies nieprzyjemny skutki z tym zwiazane? Bo mnie strasznie na dole wszystko piecze i swędzi jakbym byla na to uczulona :baffled: juz i tak zamiast dwa razy dziennie stosuje to tylko raz dziennie na noc zeby tego nie odczuwac. No chyba ze to ja jestem jakas nie teges :sorry2:

ja stosuje, mi L powiedzial,ze moze mnie troche piec i szczypac i ze mam sie nie przejmowac tym ale szczerze mowiac to ja nic nie czuje... i jakos bezproblemowo mi to idzie..

Do góry