reklama

Wątek główny

reklama
dobra poczciwe Kobitki:-D Ja zaraz kończę pracę i 3 dni wolnego:-D:-D:-D+ 2 dni weekendu = 5:-D:-D Dzisiaj sobie juz odpocznę bo głowa mi pęka dlatego nie naskrobcie dużo pod moją nieobecność;-) Miejcie litość:-) Jutro mam badanko więc trzymajcie kciuki ale rano zajrzę do Was bo mam dopiero na 11;-) miłego popołudnia:-) i wieczorku:-) Ja dzisiaj muszę zrobić obiadek no i zakupy pewnie pojedziemy do tesco bo pustki w domu:-p papa

patrycja214 no to 3 mamy kciuki! Do juterka!

Ja też zresztą mykam, bo czas się z kumpelkami spotkać!
Ale ja tu jeszcze dziś zaglądne! Nie znacie pory ani godzinyy ...

Tyle naskrobałyście że aż mi się duszno zrobiło :-D pewnie pomyślicie że od bąków a sciemniam że od czytania hehe

To może na temat piersi powiem że mnie również bolą ostatnio coraz bardziej a na temat sutków to aż mi przykro coś mowic bo na jednym mam blizne która nie była przed ciąża widoczna (miałam usuwany włókniak na szczęscie zmiana nie była złosliwa i mały szczegól: zabieg był ze znieczuleniem miejscowym i wszystko czułam) a teraz jest baaardzo widoczna krecha, mam nadzieje że wszystko wróci do normy. Pozytywne jest to że urosły i po raz pierwszy w życiu wyglądam kobieco :-D:-D bo miałam malusieńkie cycuszki

Dzisiaj dziewczyny to przesadziłyście:szok:
i jak ja mam teraz to wszystko nadrobić? Ja tu wracam z pracy zmęczona a tu aż 23 strony naskrobane. Zapełniłyście mi cały wolny wieczór, mój mąż aż jest zazdrosny:-D:-D
A tak poważnie to się cieszę że mam co czytać dlatego zmykam się cofnąć do waszych porannych postów

Próbowałam nadrobić wasze posty ale mnie 3 tygodnie nie było i nie dam rady....już mnie oczy od czytania bolą heheheh

Nie uda mi sie teraz każdemu z osobna odpisać ale widzę że przygotowania do powitania maleństwa idą pełną parą...niektóre już znacie płeć waszych skarbów...super....:tak:
My jesteśmy od niedzieli w Anglii. No i teraz mamy na głowie przeprowadzkę...udało nam sie znaleźć fajny domek 3 sypialniany..z dużą kuchnią i ogrodem. Czekam mnie teraz tylko sprzątanie i zadomowienie się tam. W piątek już będziemy tam mieszkać.
Nie wiem tylko jak szybko włączą nam tam neta...:dry:

Ja dziś byłam u położnej...słuchałam bicia serduszka...ale akurat maleństwo się ciągle ruszało i trudno było zlokalizować je hahah Narazie wszystko u nas w normie....czasem tylko mi się słabo robi jak postoję..ale dajemy radę :tak:
Pozdrawiam was...i mam nadzieje ze niedługo na bierząco będę mogła z wami klikać...paa

Madziu fajnie ze znaleźliście domek z ogrodem. Powolutku wszystko zrobisz tak jak będziesz chciała.

ja chyba znalazłam inne mieszkanko do wynajęcia. 3 pokoje, umeblowane 2 wiec w jednym zrobimy sobie składzik naszych mebli, taniej bo odstępne z czynszem razem w granicach 800zł, a tutaj za samo odstępne mamy 950. jutro idziemy je oglądać, będę ostro namawiać męża na to mieszkanko, bardzo ostro. wyjdzie taniej, zmiescimy sie w 1200zł z wszystkimi opłatami no i bym miała bliżej do mojej pracy i do Jego.

Wróciłam z tej masakrycznej szkoły...tak mnie oczy pieką że nie chce mi sie czytać o czym rozmawiałyście po moim wychodzie do szkoły hehe. A jeszcze w szkole się nasłuchałam jak to już mi widać brzuch przy obcisłej bluzce i w ogóle pytania...jeeeeeeej czy ludzie aż tak rzadko widują ciężarne kobiety? Staję się coraz bardziej pyskata i drażliwa...np teraz byłam w deutschmanie i szła taka dziewczyna z chłopakiem no myślałam że mnie zje wzrokiem boże!! A ja myślałam że podejdę i zacznę sapać:) I jeszcze D. mnie dobił...masakryczna końcówka dnia!!!

Wróciłam z tej masakrycznej szkoły...tak mnie oczy pieką że nie chce mi sie czytać o czym rozmawiałyście po moim wychodzie do szkoły hehe. A jeszcze w szkole się nasłuchałam jak to już mi widać brzuch przy obcisłej bluzce i w ogóle pytania...jeeeeeeej czy ludzie aż tak rzadko widują ciężarne kobiety? Staję się coraz bardziej pyskata i drażliwa...np teraz byłam w deutschmanie i szła taka dziewczyna z chłopakiem no myślałam że mnie zje wzrokiem boże!! A ja myślałam że podejdę i zacznę sapać:) I jeszcze D. mnie dobił...masakryczna końcówka dnia!!!
Będzie lepiej :D I masz rację ludzie chyba rzadko widują kobiety w ciąży przynajmniej u mnie ;/ Stare babska z bloków nie mają co robić to przesiadują całe dnie na ławkach i wzrokiem by zjadły a obgadywania nie ma końca ....

Teraz sobie wymysliły, że facet mnie w ciąży zostawił bo go nie widują :-D nie chce mi się nawet im tłumaczyc jaki jest jego zawód i dlaczego go nie ma będę tylko miała ubaw w styczniu jak wróci :-D ale wtedy tez na pewno coś wymyślą :baffled:
Ja się taka drażliwa zrobiłam, że Tato ostatnio musiał mnie uspokajać i gestem i słowami bo jak to stwierdził zaraz mi para uszami pójdzie a poszło o małą drobnostkę :baffled: Wiem, że teraz powinnam się jak najmniej denerwować ale jak to zrobić jak ja właśnie teraz się taki nerwus zrobiłam :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry