reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny to pod tym wzgledem mam luksus. w zasadzie nikogo nie znamy, nas nie znają a jak juz cos to nawet nie iwem ze obgaduja wiec mama świety spokój.

Za to u moich rodziców to wioska ale mi nikt zlego słowa nie powiedział. Raczej na odwrót nasłuchałam sie ze ładnie wyglądam, ze fajnie ze będziemy miec dziecko a sąsiad to mi nawet gruszek przytachał , tak ze 3 kg :)

mój dzis popracuje troche a ja bym poszła na zakupy, tylko nie iwem kiedy On skończy. Jutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam

Jutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam
Ale jak nie oddasz to nic ci się na pewno nie stanie?! :D Bo wiesz tak to strasznie napisałaś:D
Majsii dokładnie nie zna granic...ale co zrobić są ludzie i parapety...a może to zwyczajna zazdrość?

Dobra laseczki ja spadam się wykąpać umyć głowę i zjeść coś a pózniej na M jak miłość spadam:) Miłej nocki, dobranoc, do jutra:*

No własnie Anisen nie będzie żadnych kłopotów, że przełozysz to na jutro?
To gratuluję spotkania bardzo miłych ludzi u mnie jest jeden taki na tysiąc innych ;/

Gucha90 no to po kolei miłej kapieli, mycia głowy, smacznego miłego oglądania spokojnych snów i do juterka :*

Będą się pluć , będą. Ale ja nie dałam rady skończyć. pisze się ręcznie, nie można sie pomylić i trzeba wyzetkować wszystkie wolne rubryki. Głowa mi wysiada, oczy też, a kiedyś mogłam siedziec nad tym i kilka godzin. Teraz po 2 godzinach pracy zaczynam widziec podwójnie wąskie rubryczkii o malo sie nie pomyliłam. A to druki urzędowe :-(
jutro wyłacze komórke i skonczę to pisać. oddam w czwartek , mam nadzeje

to ich postraszę ;) choć oni to się chyba nie za bardzo boją
w tamtym roku i w tym maja już listę ponad 15 maluszków w naszej budzie a to tylko w gronie pedagogicznym ;)
jutro wstanę ok 8 rano i dam radę. Poza tym jutro nie mam korków to nie muszę sie do nich przygotowywać.
zjadłabym coś , cokolwiek małego, np mandarynke albo pomarańczę, albo jakis inny owoc. Ale nie mam :-(. Poszukam, moze znajdę choć jabłko

Prosze !!! :) Smacznego Anisen !

Załączniki

• mandarynka.gif
    mandarynka.gif
    15,9 KB · Wyświetleń: 61
Znachorka , zaśliniłam cały monitor a to LCD :-D

przydala by mi sie lista tego co kupic koniecznie z ubranka dla maleństwa. Taka lista co i po lie szuk. Na pewno doświadczona mama wie , wiec stąd moja prosba do Lutówek.

Ostatnia edycja:
reklama
ale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??

Do góry