Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja akceptację masz;-) znalazłam się na tej liscie ihihih i myśle ze wszystkie te,które rzeczywiscie najwięcej się udzielaja:-)Śnieżynki, ale jest jeszcze taka kwestia, że wpisałam na tą listę nie tylko dziewczyny, które często udzielają się na wątku głównym, ale raczej na innych wątkach, bo przecież nie mogę ich pominąć skoro też się wypowiadają, ale w ważnych dla siebie kwestiach, a np. nie mają czasu siedzieć na necie i plotkować z nami na Lutym2010...ta druga lista to dziewczyny, które się wcale nie odzywają, albo ostatni raz odezwały się ponad miesiąc temu...czy Wam odpowiada ta pierwsza lista i te 60 dziewczyn???? Ja po prostu nie chciałabym nikogo pominąć ani urazić...lepiej, żebyśmy wszystkie, które się udzielają tam były, a które będą się odzywać to będą...co myślicie???
moja akceptację masz;-) znalazłam się na tej liscie ihihih i myśle ze wszystkie te,które rzeczywiscie najwięcej się udzielaja:-)

to sobie mnie zaznacz, ze sie zgadzam :-).