Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...dzisiaj cały dzionek był super ale zakończenie nie bardzo, strasznie mnie brzuszek rozbolał, niemiłe posiedzonka na kibelkuteraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...
miłej nocki

Widze,k że przyszła pora na chorych mężów. Mój tez dzisiaj caly dzień w łóźku, a ja jako dobra zonka z herbatka latałam... masakra

Robiłam już chlebki i bułeczki ale przyznaję się z kupnych drożdżyMajsii , jak to jaki zakwas na chleb ? Ty chyba dziewczynka na sklepowych kajzerkach wychowana jestesNo zakwas na chleb , naturalne samodzielne przygotowane drożdże
![]()