reklama

Wątek główny

na generalny remont sie nie zdecydujemy bo mieszkanie ma byc tylko na rok. Potem trzeba szukać czegos innego. Teraz co najwyzej odmalujemy kuchnie i pokój.
okolica ok, mieszałam w tym samym bloku 7 miesięcy a potem 3 bloki dalej prawie 2 lata
mam taki kocioł w łepku ze sama nie iwem co mam robic. zostać tutaj, to być moze w zimie będziemy płacic prawie 1700 , przenieśc sie tam, to być moze nie bede miec internetu, będe zamknieta w tym mieszaniu i bede psioczyć na świt caly ze sie przenioslam. ehh, jakby było inne wyjscie. strasznie sie martwie

reklama
czesc dziewczyny przeczytacie mnie jutro ale to normalne niedawno wrocilam z pracy jestem wykonczona - ale juz nadrobilam te wasza wene tworcza cholera duzo stersu mam juz w pracy zastanawiam sie ile stron czyt mnie dzis czeka . DZIEWCZYNY MUSZE SIE POCHWALIC- MOJA DZIDZI JUZ DAJE MI SIE WE ZNAKI I TO NAJBARDZIEJ WTEDY KIEDY JA IDE SPAC MALY UPARCIUSZEK . JESTEM JUZ TAKA DUZA ...

Tak wogole mleczarnie mam taka ze poezja - nie dosc ze wygladaja jak arbuzy to na dodatek pekaja mi na nich naczynka - cale mam pokryte pajeczynkami kropne - moj facet mowi ze lubi duze ale ciekawe co powie na moje arbuzy z pajeczynami fuj

Poza tym brzuszko mi wypchalu ze ledwo swoja mala widze juz niedlugo to wogole nic nie bede widziala , a tak wogole marujecie sie czyms na rozstepy ja uzywam oliwki dla dzieci czytalam ze to pomaga trzeba smarowac na wilgotna skore . Mam co prawda krem przeciw rozstepom ale jest mi zimno po nim po strasznie chlodzi.

MAMO SOWKO - ja ide za tlumem swoja opinie wydalam wczoraj ale ide za glosem serca czyli za tlumem DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE I BLAGAM NIE PISZCIE JUZ TYLE PO CALYM DNIU PRACY MUSZE NOC ZAWALIC ZEBY ZA WAMI NADARZYC

Poza tym mam problem nie wiem jak mam wkleic suwaczek tyle razy probowalam prosze o wskazowki takie jak dle chlopa bo ja to troche taka starsza od was jestem i mozg juz tak nie nadaza hi hi - zdjec tez nie moge dac

Jestescie kochane buziaki ---ps a niech mi ktos zarzuci ze sie nie udzielam - zroie wam jeszcze niespodzianke i sama 15 stron naskrobie a zobaczycie jak to bedzie . Kochaniutkie spedam bo juz padam buziole pa

chathamka mam Mustele 9 miesiecy. Na razie ani jednego śladu a przytyłam juz bardzo dużo i to w brzuchu i biuście najwiecej. Smaruje nia zaraz po kąpieli raz dziennie mimo ze pisze zeby 2 razy. szybko sie wchłania i jest bardzo wydajna.
do nóg mam Perfecta mama i to samo będe miała później do brodawek. Perfecta według 2 moich kolezanek jest tez dobra przeciwko rozstępom no i jest sporo tańsza niz Mustela.

ja nie moge spac bo rozmyślam. Małżonek pojechał do Krakowa, jutro musi być juz o 7.30 podpisać wazną umowę wiec dzis sama zostałam w mieszkaniu. Jak ja nienawidzę spac bez niego. no i nie pogadalismy tak solidnie o tym mieszkaniu które ogladalismy. Tyle tylko ze obiecał, jesli sie do niego wprowadzimy to na pewno na ok 9 miesiecy i on odsprząta łazienke zanim ja sie tam wprowadzę. Jarek wie jak teraz reaguje mój nos, żołądek i głowa na zapach domestosu. Nie dala bym rady zjeśc nic przez cały dzien albo dłuzej.
Mała dzis ma akcje czkawek i kopani. teraz kopie jakby chciała powiedziec- ja jestem, nie zostalaś sama.

reklama
To moze jeszcze ci potowarzysze skoro jestes sama nie martw sie skpro maz powiedzial ze ci pomoze a ty wiesz ze mozesz na niego liczyc to zrob tak jak ty myslisz twoja intuicja ci podpowie co bedzie dobre dla was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry